Lades voor de maatwerker
Frederik
& Alexander Decruy
Decruy NV

Lades voor de maatwerker

Decruy NV

Hoe verras je de interieurmarkt als je al bijna vijftig jaar lades produceert? Door een extra service te lanceren die het leven van maatwerkers een pak gemakkelijker maakt. Via Decruy Drawer Concepts bestel je met enkele muisklikken lades op maat van een specifiek project.

Met zijn merk Panidur verdeelt Decruy plafond- en wandbekleding. Daarnaast zijn vooral de ladeonderdelen gekend bij interieurbouwers. Een product dat ongetwijfeld in populariteit zal toenemen, nu Decruy een configurator heeft om lades op maat te bestellen. 

Internationale samenwerking

Voor zijn nieuw product, met de naam Decruy Drawer Concepts, gaat Decruy een partnerschap aan met de Oostenrijkse firma Grass. Grass levert de onderdelen, Decruy staat in voor de montage, marketing en levering bij de klant. De lades op maat zijn verkrijgbaar in de collecties Scala, Vionaro en Scala Crystal+.

“Dit is voor ons, als producent van onder meer ladeonderdelen voor de meubelindustrie, een interessante opportuniteit”, zegt Frederik Decruy. “We boren zo een nieuwe markt aan met meerwaardeproducten en -technieken.” Lades op maat samenstellen is eenvoudig. Op www.decruydrawerconcepts.be configureer en bestel je eenvoudig de lades die je als interieurbouwer nodig hebt. Binnen de vijf werkdagen worden de maatlades geleverd, zonder bijkomende transportkosten.

Meer dan een configurator

Uiteraard is de handige configurator voor maatwerkers het belangrijkste element op de nieuwe website. Maar er is meer. Je vindt er een uitleg van diverse montagetechnieken en een webshop met benodigdheden voor een vlotte montage van de geleidingen en de bijhorende lades. “De ontwikkelingen gaan continu verder”, zegt Frederik Decruy. “Momenteel zijn we de configurator aan het uitbreiden zodat een sifonuitsparing volledig digitaal configureerbaar is. Er komen ook nog antislipmatjes bij, lade-indelingen, bestekbakjes, en zo meer.”

Ook voor houten lades

De innovatie van 2020 bij Decruy wordt de lancering van de houten lade. Die wordt volledig ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis. Frederik: “De lade zal beschikbaar zijn in zes decors en dezelfde mogelijkheden bieden als de metalen lades. Zo zal het front standaard 3D-regelbaar zijn, met zij-, hoogte- en hoekregeling. Daarnaast is er een handige Tip-Matic tool beschikbaar. Daarmee opent de lade wanneer je op het front drukt.”

Het front van de lades is zonder gereedschap monteerbaar en demonteerbaar. Eenvoudig te gebruiken dus, ook voor wie geen handige harry is. De houten lades zijn beschikbaar vanaf maart 2020. 

Ontdek de maatlades: www.decruydrawerconcepts.be

Decruy NV

Poelkapellestraat 40
8650 Houthulst

T. 051 70 54 54

info@decruy.be
www.decruy.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels