Logistieke<br>ordeschepper
Kathleen Dendauw Logimax

Logistieke
ordeschepper

Logimax

Bedrijven mogen nog zo focussen op hun productie en winstmarges, zonder een logisch logistiek proces komen ze nergens. Dat is het credo van logistiek adviseur Kathleen Dendauw, die met Logimax knel- en knooppunten in ondersteunende logistieke flow wegwerkt. Daarbij is het correcte gebruik van de gepaste ERP-bedrijfssoftware primordiaal.

Kathleen Dendauw, van opleiding industrieel ingenieur biochemie, startte in 2011 met heel wat bagage in haar professionele rugzak Logimax op. Tijdens werkervaringen, vaak als chief operation manager, deed ze tonnen ervaring op bij onder anderen Vandemoortele, De Witte Lietaer en Modular Lighting Instrument. Haar echte passie: een cleane, logische werking van het operationele luik binnen een bedrijf. “Logistiek hoort onzichtbaar te zijn, maar vaak is het anders. Niet zelden heeft dat te maken met het gebruik van bedrijfssoftware die niet is aangepast op maat van het bedrijf. Dat is mijn focus”, zegt Kathleen.

Tussenschakel

Ze beschikt over heel wat expertise in ERP-beheer en wordt geregeld onder de arm genomen door bedrijven als tussenschakel in de aankoop van nieuwe software. “Leveranciers verkopen van alles en klanten die me vragen, weten niet altijd wat ze aan het kopen zijn. Door middel van de nodige screenings filter ik in overleg met de klant de meest geschikte leverancier uit.” In die zin spaart Kathleen voor klanten vaak ook een pak centen uit.

Magazijn op orde

Voelt Logimax aan dat het bedrijf zelf niet genoeg kennis of tijd in huis heeft voor de implementatie van de software, dan begeleidt Kathleen het hele proces van het overzetten van de data tot de overdracht. Indien nodig gebeurt dat in combinatie met het op orde brengen van het magazijn. “Door mijn ruim 30-jarige ervaring in logistiek en operations denk ik heel praktisch.” Vandaar de niet toevallig gekozen baseline ‘Logimax wérkt werkelijk’. “Ik begrijp snel waar klanten naartoe willen en wat er precies verkeerd loopt”, aldus nog Kathleen.

In tal van domeinen actief

De redenen waarom bedrijven een beroep doen op Logimax zijn redelijk divers. Er is niet alleen het magazijn waar een kat haar jongen niet meer vindt vanwege een te grote, onnodige stock. Kathleen staat je eveneens met raad en daad bij in functie van een geplande verhuizing en natuurlijk ook een aanpassing van de bedrijfssoftware. De klanten van Logimax situeren zich in tal van domeinen: de metaalsector, voedingsindustrie, ruime zorgsector, meubel- en designfirma’s, maatwerkbedrijven, de textielsector en noem maar op.

Logimax

Sint-Eloois-Winkelsestraat 115C
8800 Roeselare

T. 0476 67 09 58

kathleen@logimax.be
www.logimax.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels