Meten is weten
Frederik Depuydt,
Rudy Vuylsteke & Bart Cappon
Traxgo

Meten is weten

Traxgo

Traxgo is een gespecialiseerde West-Vlaamse partner in het aanbieden van een unieke totaaloplossing voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Het bedrijf bezit een uniek platform om in real time informatie te verzamelen en heeft ook bedrijfssoftware in huis om de klant meer inzicht te geven en meer kostenbesparend te laten werken.

Alle mogelijke bedrijfsvoertuigen – van aanhangwagens over trailers en vrachtwagens tot minikraantjes en grote bulldozers – kunnen door Traxgo worden uitgerust met een gps-tracker die op regelmatige tijdstippen belangrijke data als de locatie en de snelheid van het voertuig doorstuurt naar een beveiligde server. “Op die manier kunnen we onder meer urentellers uitlezen, zodat bedrijven melding kunnen krijgen wanneer een machine onderhoud nodig heeft. We kunnen ook nagaan hoelang personeel ermee heeft gewerkt en zo een automatische loonberekening genereren”, zegt medezaakvoerder Frederik Depuydt. 

Leasingbedrijven

Bedrijven die voor de totaaloplossing van Traxgo kiezen, worden zo goed als volledig ontzorgd. “Een bedrijf dat machines verhuurt, weet continu waar ze staan en wanneer ermee wordt gewerkt in functie van een aangepaste facturatie”, klinkt het nog. Ook leasingbedrijven zijn kind aan huis bij Traxgo. Indien de betaling van bepaalde klanten achterwege blijft, biedt hun track- en tracesysteem dé oplossing om machines en voertuigen op te sporen en te recupereren.

Eigen ERP-software

Sinds een paar jaar biedt Tragxo eigen ERP-software aan, onder meer in functie van Ambureg, een verplichte registratie van gegevens over de interventies van erkende ziekenwagens. “ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een ERP-pakket zorgt voor een centraal gegevensbeheer en optimaliseert de samenwerking van u en uw personeel. Een ERP-systeem biedt tal van voordelen: het verzamelen van alle gegevens, een doeltreffende manier van werken, een verbeterde communicatie, kostenbesparing (verlaagde productiekosten, verkorte productietijd, verbeterde klantenservice, ...).”

TraxOne

Traxgo werkt momenteel aan een nog meer allesomvattende oplossing voor zijn klanten: TraxOne, een combinatie van hun eigen track & trace-systeem en ERP-software. “Dat gaat toelaten dat bijvoorbeeld alle medewerkers van een klant een tablet of smartphone bij zich hebben waar onze applicatie met de werkplanning op draait. Door eenvoudig de begin- en eindtijd van een taak te markeren en - mits de handtekening van de klant - kan er automatisch worden gefactureerd”, geven Frederik en Bart nog mee. 

Op eenvoudige aanvraag komt Traxgo langs voor een demo, gebaseerd op de situatie bij een bestaande, vergelijkbare klant.

Traxgo

Kaaistraat 24
7711 Dottenijs

T. 056 49 35 87

frederik.depuydt@traxgo.be
www.traxgo.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels