MODERNE NIEUWBOUW MET EEN OUDE ZIEL
Bart Coene New Classic Homes

MODERNE NIEUWBOUW MET EEN OUDE ZIEL

Bedrijfsprofiel - New Classic Homes

Wie in landelijke stijl wil wonen en tegelijk genieten van hedendaags comfort, is bij New Classic Homes aan het juiste adres. De projectontwikkelaar uit Harelbeke bouwt in Vlaanderen en Wallonië 25 tot 30 huizen per jaar. Hun klanten komen thuis in gerieflijke sleutel-op-dedeurwoningen met aandacht voor groen.

Het verhaal van New Classic Homes begon bij zaakvoerder Bart Coene en zijn passie voor landelijke woningen. Hij renoveerde oude huizen in zijn karakteristieke stijl om daarna te verkopen of verhuren. De laatste vijftien jaar ligt de klemtoon evenwel op nieuwbouw. “Logisch, want als je een renovatie degelijk en kwalitatief wil uitvoeren, dan kom je vaak duurder uit dan wanneer je een volledig nieuwe woning zet”, licht Bart toe.

Daarom bouwt New Classic Homes vandaag op eigen, verkavelde gronden en op de grond van particulieren en investeerders in Henegouwen, Oost- en West-Vlaanderen. Momenteel vindt u projecten van woningen in Menen, Wervik, Komen en Waasten en van appartementen in Waregem en Komen. “Over de taalgrens is de bouwgrond dertig tot vijftig procent goedkoper dan in Vlaanderen. Tegelijk zijn de huurprijzen in Wallonië ongeveer gelijk aan de Vlaamse huurprijzen. Een slimme investering dus. Kopers zijn zowel Vlamingen, Walen en Fransen, want ook aan de andere kant van de landsgrens ligt de prijs voor bouwgrond merkbaar hoger.”

Wonen in het groen

Wie bij nieuwbouw denkt aan strakke woningen in wit en zwart, zal aangenaam verrast worden door de panden van New Classic Homes. Hun specialiteit zijn goed gelegen woningen met landelijke elementen. Ze versterken het groene karakter door houtkanten te combineren met waterpartijen. Die laatste bufferen ook regenwater en sluiten goed aan op het duurzame karakter van de projecten. Want moderne technieken en een landelijk karakter hoeven elkaar niet tegen te spreken. Daarom koos de ontwikkelaar ook de naam New Classic Homes.

Zonder zorgen

New Classic Homes neemt de volledige administratieve procedure voor zijn rekening. Als koper of investeerder hebt u dus geen zorgen. De werken opvolgen, aan de telefoon hangen met aannemers en controleren of alles conform de planning loopt: dat doet New Classic Homes voor u. Zit u toch met een vraag? Dan kan u altijd bij dezelfde contactpersoon terecht.

Met ruim dertig jaar ervaring in projectontwikkeling weten klanten zich vandaag verzekerd van kwalitatieve woningen volgens een vooropgesteld budget. New Classic Homes is trots op hun scherpe all-inwoningen die volgens de smaak van de koper afgewerkt worden. Het resultaat: een woning die bij u past zonder onaangename verrassingen op het einde van het bouwproces.

New Classic Homes
Stedestraat 51
8530 Harelbeke - België

M. 0475 57 49 54

info@newclassichomes.eu
www.newclassichomes.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels