één contact voor al uw vragen
Nikolas Vandelanotte Vandelanotte

één contact voor al uw vragen

Vandelanotte

Accountancy- en auditkantoor Vandelanotte zorgt er al meer dan 70 jaar voor dat ondernemers zich kunnen concentreren op wat echt telt: het operationele en commerciële aspect van hun product zelf in handen nemen. Vandelanotte telt intussen drie kantoren in Oost-Vlaanderen.

Nikolas Vandelanotte, als kleinzoon van stichter Roger de derde generatie in het bedrijf, is trots op de acht Belgische vestigingen waarvan drie in Oost-Vlaanderen: Gent, Aalst en Zele. Ook daar kan je terecht voor een waaier aan services. “We tellen momenteel zo’n 380 medewerkers. Dat zijn niet alleen accountants en auditors, maar ook specialisten in tax en legal, subsidies, cybersecurity, riskmanagement, hr en noem maar op. Dat betekent dat een ondernemer bij ons terechtkan met zo goed als elke vraag. Zowel bij de opstart, groei als eindfase. Omdat hij een eigen contactpersoon heeft, hoeft hij bovendien maar één keer zijn verhaal te doen.”

Familiebedrijf

Vandelanotte profileert zich graag als een familiebedrijf, dat zich op de markt net onder de ‘grote vier’ ophoudt. “Daarom doen ook veel familiebedrijven een beroep op onze diensten. Omdat ze houden van zo veel persoonlijk contact. Wij regelen, binnen ons activiteitengebied, ook privézaken waarmee ondernemers worden geconfronteerd. Denk maar aan opvolgingsdossiers en wat als de zaakvoerder wegvalt door bijvoorbeeld een ongeval? We gaan nooit voor bandwerk, maar kiezen altijd voor oplossingen die het best bij die specifieke klant passen en hem laten groeien.”

Digitalisering

Een ander stokpaardje van Vandelanotte is digitalisering. Het bedrijf werkt namelijk in de cloud en hanteert een eigen digitaal boekhoudplatform: myVandelanotte. “Ondernemers kunnen via dit platform samen met ons hun cijfers opvolgen, en dat in realtime, waar ze ook zijn. Strategische beslissingen nemen, wordt daardoor ook een stuk eenvoudiger.”

Accountants en auditors gezocht

Het accountancy- en auditkantoor toont zich niet alleen een betrokken partner van ‘zijn’ ondernemers, ook van zijn eigen personeel. “Hier geldt geen strakke hiërarchische piramide. Ook daarin tonen we ons een echt familiebedrijf”, aldus Nikolas Vandelanotte. Voor de regio Oost-Vlaanderen zoekt Vandelanotte trouwens nog specifiek accountants en auditors met ervaring. “Iedereen mag zich ten volle aan groeikansen verwachten. Onze medewerkers krijgen dan ook sneller de opportuniteit om mee grote projecten op te starten.”

Vandelanotte Sint-Denijs-Westrem

Bijenstraat 22
9051 Sint-Denijs-Westrem

Vandelanotte Aalst

Gentse Steenweg 55
9300 Aalst

Vandelanotte Zele

Nachtegaalstraat 8/w5
9240 Zele

T. 056 43 80 60
contact@vdl.be
www.vandelanotte.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels