Onafhankelijk bouwadvies en project- coördinatie
Lieven Decordier ACD Bouwadvies

Onafhankelijk bouwadvies en project- coördinatie

Bedrijfsprofiel - ACD Bouwadvies

Met 25 jaar ervaring op de teller en een passie voor de sector en duurzaam bouwen, begeleidt Lieven Decordier met ACD Bouwadvies particulieren, projectontwikkelaars en architecten bij hun bouwproject.

Na zijn studies bouwkunde en een jarenlange ervaring in zowel de industrie- als de woningbouw startte Lieven Decordier tien jaar geleden met ACD Bouwadvies, om te doen wat hij graag doet: zijn kennis en ervaring als bouwprofessional ten dienste stellen van zowel particuliere bouwheren als projectontwikkelaars en architecten.

Ontzorgen

Projectontwikkelaars schakelen Lieven in als projectcoördinator voor het begeleiden van grotere bouwprojecten. Daarnaast ontzorgt hij vaak architecten, die niet langer de tijd hebben om een project van A tot Z te coördineren. Lieven: “Na 25 jaar ervaring in de sector heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd en garandeer ik, naast marktconforme prijzen, de juiste aannemer voor de juiste job.”

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is hot. En ook daar is de doorgedreven materiaalkennis van Lieven een grote meerwaarde. Lieven: “Wie vandaag bouwt, moet tien jaar vooruit denken. Door mijn ervaring heb ik heel wat kennis van isolatie, ventilatie, luchtdichtheid en hernieuwbare energie. Wat is rendabel? Wat is technisch haalbaar? Samen met de klant bekijk ik de mogelijkheden, in een ideaal scenario van bij de ontwerpfase.” 

ACD Bouwadvies
Rogierlaan 19 bus 0202
8400 Oostende - België

Bosstraat 135C
9820 Schelderode - België

lieven@acdbouwadvies.be
www.acdbouwadvies.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels