OPLOSSINGSGERICHTE VRIEND
Stefaan Forret TVH Equipment

OPLOSSINGSGERICHTE VRIEND

Bedrijfsprofiel - TVH Equipment

Hoogwaardig rollend materieel huren, doe je als aannemer of tuinaanlegger bij voorkeur bij een partner die van wanten weet, zich in de buurt bevindt én perfect begrijpt wat je nodig hebt. Die troeven kan TVH Equipment, gewapend met 54 jaar ervaring, zeker voorleggen. De recente uitbreiding van het aanbod en de vlekkeloze service versterken de loyaliteit van de klanten alleen maar.

“We blijven continu werken aan de verrijking van ons assortiment”, stipt Stefaan Forret, Director Rental bij TVH Equipment, aan. “Naast heftrucks, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, laadbruggen, ‘reachtrucks’, stapelaars en transpalletten, zetten we sinds 2022 sterk in op machines voor grondverzet (graafmachines, knikladers, wielladers, dumpers…) en bodemverdichting (walsen, stampers en trilplaten).”

Familiale benadering

De onderneming biedt dit aan in Waregem, Diksmuide, Londerzeel, Nijvel, Antwerpen en sinds dit jaar ook HeusdenZolder. “Die sterke geografische dekking is er om altijd zo dicht mogelijk bij onze klanten te zijn en hen, vanuit een familiale benadering, zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat gebeurt onder meer met gericht advies en een krachtige service. Onze buitendienstmonteurs beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur om al van op afstand eventuele problemen te ontdekken en, indien mogelijk, ook op die manier op te lossen. Volstaat dat niet, dan is één interventie ter plaatse doorgaans voldoende om de klant verder te helpen. Op die manier is iedereen snel geholpen en kunnen wij onze mensen optimaal en efficiënt inzetten. ‘Rent from a friend’ is echt wel meer dan een slogan.”

De investeringen in digitalisering helpen TVH Equipment ook vergroenen. “Data van machines en recente softwareplatformen zijn onder meer organisatorisch van onschatbare waarde. Die tools helpen om onze ritten logisch en zo efficiënt mogelijk in te plannen, zodat onze vrachtwagens nooit zonder lading rijden. Een ander duurzaamheidsinitiatief is de elektrificatie van onze vloot – 66% is nu al elektrisch – waarbij 80.000 m2 zonnepanelen ons helpen om alles tijdig op te laden voor de volgende huuropdracht.” Academy Op vier locaties biedt TVH ook opleidingen voor alle machines aan, vermits een opleidingscertificaat voor zo goed als elk toestel wettelijk verplicht is. “Met merken zoals JLG, Doosan, Climax, Thervan en Teupen, beschikken we over het neusje van de zalm. Ook dochterbedrijf Rentalift in Izegem, waar je onder meer terecht kan voor minikranen (Jekko) en autohoogwerkers (Multitel), huldigt die kwaliteitsfilosofie ook”, besluit Stefaan Forret.

TVH Equipment
Brabantstraat 15
8790 Waregem - België

T 056 43 42 21

info@tvhequipment.com
www.tvhequipment.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels