Parketteur met jarenlange<br>expertise
Franky De Smet Parket Seye BV

Parketteur met jarenlange
expertise

Parket Seye BV

Parket Seye is met zijn ervaren en geschoolde medewerkers de gedroomde partner van particulieren, projectontwikkelaars, villabouwers, totaalinrichters én (interieur)architecten. “Naast massief en halfmassief parket zijn we ook gespecialiseerd in vinyl, laminaat, terrasplanken en polyurethaan gietvloeren”, vertelt zaakvoerder Franky De Smet.

Al meer dan 25 jaar plaatst het erkende aannemingsbedrijf Parket Seye parket in diverse houtsoorten en legpatronen zoals plankenvloer, visgraat en Hongaarse punt. Ruim drie jaar geleden nam Franky De Smet de zaak van de familie Seye over. “In 2018 werden we getroffen door een zware bedrijfsbrand. We beslisten snel om een volledige nieuwbouw op te trekken met een schitterende showroom, die de deuren opende naar nieuwe marktsegmenten.”

Het bedrijf is niet alleen actief aan de kust, maar doet projecten in heel Vlaanderen, Brussel, Wallonië en het buitenland.

Parket Seye, dat lid is van het WTCB en de Confederatie Bouw, heeft door zijn rechtstreekse contacten met industriële en ambachtelijke afwerkers exclusieve, legklare samengestelde parketten (tot een breedte van 50 cm en lengtes tot 20 meter). “Daarnaast hebben we goedkopere project parketvloeren die we rechtstreeks bij de fabrikant kopen. We richten ons hoofdzakelijk op de b2b-markt, maar we werken ook voor particulieren. Naast onze expertise in massief en halfmassief parket bieden we een ruime collectie fineer-, laminaat- en vinylvloeren aan. Het plaatsen van terrasplanken in tropisch hardhout is eveneens een specialiteit. Dit jaar hebben we onze activiteiten nog uitgebreid met polyurethaan gietvloeren, die mooi gecombineerd kunnen worden met parket. Deze vloeren zijn in oneindig veel kleuren beschikbaar, van betonlook over diverse nuances tot mooie uniforme tijdloze kleuren.”

Het team van Parket Seye is ook gespecialiseerd in het renoveren en herstellen van bestaande parketvloeren.

“De voorbije jaren mochten we in tal van gerenommeerde projecten parket leggen: het Concertgebouw van Brugge, de lounge van KV Mechelen, het crematorium van Oostende, een kasteel in Genève, villa’s in Zuid-Frankrijk …”

Nauwgezette werfopvolging

“Onze eigen ervaren en professionele parketteams, die ik bij elk project van nabij opvolg, streven er altijd naar om kwaliteit te leveren. Meerwaarde met vloeren creëren, dat is en blijft onze missie. Onze klanten kunnen daarbij rekenen op een duidelijke communicatie en een uitstekende dienst na verkoop.”

Parket Seye BV

Marteelstik 8
8460 Oudenburg

T. 059 26 79 72

info@parketseye.be
www.parketseye.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels