Premium uitrusting van bedrijfs-<br>voertuigen
Didier Van Peteghem Storevan Vlaanderen

Premium uitrusting van bedrijfs-
voertuigen

Profiel - Storevan Vlaanderen

Met een dealernetwerk over heel Vlaanderen en uitgebreide knowhow over montage is Storevan Vlaanderen de uitgelezen expert voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig. Vloeren, wanden, mobiele werkbanken en gereedschapskoffers, ladderdragers en veel meer. Voor de complete uitrusting van uw voertuig bent u bij Storevan Vlaanderen aan het juiste adres.

In 2014 startte Didier Van Peteghem Storevan Vlaanderen in bijberoep. Zijn bedrijf groeide al snel uit en in 2017 stapte zijn vrouw Kathleen mee in de zaak. Storevan is een merk van de Fami groep – een Italiaanse specialist in inrichting voor industrie, werkplaatsen en magazijnen. Storevan focust volledig op de uitrusting van bedrijfsvoertuigen met gereedschap, opbergsystemen, vloeren, wanden, mobiele werkbanken, rekken en meer. Alles wat u als professionele vakman nodig hebt om uw werk naar behoren uit te voeren. Storevan kenmerkt zich niet alleen door Italiaanse premium kwaliteit, maar hecht ook veel belang aan optimaal ruimtegebruik, bereikbaarheid en veiligheid. “Onze oplossingen zijn intelligent en praktisch uitgedacht. Hierdoor wint u niet alleen tijd om zaken op te bergen of uit te halen, maar ook geld”, vertelt Didier.

Nadat Didier en Kathleen hun eigen werkplaats sloten, focusten ze zich vanaf 2019 op de uitbouw van een dealernetwerk in Vlaanderen, dat zij als groothandelaar bevoorraden en ondersteunen met knowhow. “Dat heeft verschillende voordelen. We zijn in elke provincie aanwezig, werken samen met ervaren teams en garanderen door de lokale verankering onze dienstverlening naar klanten”, legt Kathleen uit. Storevan Vlaanderen heeft ondertussen tien dealers in West- en Oost-Vlaanderen, Limburg en de Kempen. “Voor Antwerpen, Brussel en Leuven zijn we momenteel op zoek naar geschikte kandidaten.” De grote, nationale klanten behartigen Didier en Kathleen nog steeds zelf. “Om deze spelers zo optimaal mogelijk te helpen, staan wij in voor de verkoop. Voor de inrichting verwijzen we hen door naar de juiste lokale dealers”, zegt Didier.

Oplossing op maat

Bij Storevan Vlaanderen kan u terecht voor de complete uitrusting van uw bedrijfsvoertuig, inclusief verlichting en belettering. Didier: “Een anoniem voertuig komt één van onze werkplaatsen binnen en rijdt volledig ingericht en startklaar buiten. Van de in- en uitbouw over de signalisatie tot uw bedrijfslogo op de bestelwagen. We zijn een echte onestopshop.” Het bedrijf onderscheidt zich door het uitgekiende maatwerk. Elke bestelwagen wordt volledig uitgewerkt volgens de wensen van de klant. “Ons klantenportfolio is heel divers, van kleine zelfstandigen tot grote ondernemingen, en bevat onder andere loodgieters, schrijnwerkers, fietsenmakers, elektriciens, groendiensten en aannemers. Voor elke opdracht werken we in detail een 3D-ontwerp uit.”

/content/west-vlaanderen/images/magazines/2022/STERCK-West-Vlaanderen-14/Bigheader/STERCK_W_14_bigheader_0000_Profiel_Didier_Van_Peteghem_Storevan_Vlaanderen_2.jpg

Kwaliteit en veiligheid

Storevan staat voor kwaliteit en expertise. Het bedrijf zet volop in op innovatie en productontwikkeling en produceert alles in eigen beheer in Europa. “Onze inrichtingselementen zijn corrosiebestendig door een uniek milieuvriendelijk elektrostatisch lakproces en dus beter beschermd. Ze ogen ook visueel mooier”, gaat Didier verder. “Bovendien werken we met aluminium voor de vloeren en wandbekleding, dat is licht en even sterk als staal. Alles wordt op maat met lasertechnologie versneden. En we bieden vijf jaar complete waarborg op de uitrusting van uw bestelwagen.”

Een uitgerust bedrijfsvoertuig moet qua wetgeving voldoen aan de normen en veiligheidsvoorschriften van een werkplek. De erkende Storevan Vlaanderen-teams zijn op de hoogte van deze regelgeving en voeren elke installatie nauwkeurig uit. Het hoeft niet te verbazen dat de Storevan-oplossingen uitvoerig getest zijn op veiligheid, inclusief crashtest. “Al onze systemen zijn TUF-, GS- en CE-gecertificeerd. Zowel qua veiligheid en ergonomie zit u bij ons goed.”

Gegarandeerd vakmanschap

Als dealer rekent u bij Storevan Vlaanderen op uitgebreide expertise en een grote stock. Didier: “Voor standaardoplossingen is onze levertermijn één week na het plaatsen van het order. Uitzonderlijke maten en speciale attributen zijn altijd op bestelling. Onze dealers maken gebruik van ons digitaal dealerplatform om bestellingen door te geven en op te volgen. Aan nieuwe partners leggen we de 3D-software in detail uit en bij vragen zijn we steeds bereikbaar. Ook qua advies rond bijvoorbeeld materiaalkeuze of bevestigingstechniek staan we paraat. Al kennen onze partners hun stiel door en door en hebben ze op dat vlak al ruime expertise.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels