PROFESSIONEEL BOEKHOUDKUNDIG, FISCAAL EN BEDRIJFSADVIES
Jelle Vandewalle Bofisc HQ

PROFESSIONEEL BOEKHOUDKUNDIG, FISCAAL EN BEDRIJFSADVIES

Bedrijfsprofiel - Bofisc HQ

Bofisc omvat zeven accountancykantoren verspreid over West-Vlaanderen, die rekenen op de expertise en het deskundige advies van Bofisc Tax & Legal. Als ondernemer of zelfstandige vertrouwt u op hen voor alles rond boekhouding, fiscale compliance en bedrijfsadvies op maat.

Bofisc begeleidt ondernemers en zelfstandigen in hun groeiverhaal, van de start van hun zaak tot de eventuele overname of overdracht. “We gaan resoluut voor een persoonlijke aanpak en staan dicht bij de klant”, vertelt Jelle Vandewalle, bestuurder van het kantoor Houtland. “Voor alles rond boekhouding, fiscaliteit, bedrijfseconomische en juridische zaken zijn we het centrale aanspreekpunt. Elke dossierbeheerder hanteert de typische Bofisc-aanpak: proactief en met advies op maat. Zo kunnen klanten focussen op hun kernactiviteiten, bedrijf en passie.”

Efficiëntie door digitalisering

Bofisc staat erop dat dossierbeheerders minstens tweemaal per jaar samenzitten met hun klanten. Jelle: “Elke klant heeft een vaste contactpersoon. Om waardevol advies te geven, willen we de mens achter de onderneming door en door kennen. Face-to-facecontact is daarom essentieel.” Tegelijk streeft Bofisc naar het digitaliseren en automatiseren van zoveel mogelijk informatiestromen. “Daardoor schakelen we snel en spelen we kort op de bal. Zo treden we nog beter op als echte raadgever van de ondernemer.” 

Bofisc HQ
Koestraat 175B/2.2
8800 Roeselare - België
T. 051 76 01 40

info@bofisc.be
www.bofisc.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels