PROFESSIONELE TUIN- EN OMGEVINGSAANLEG
Ruben Vermandele Vermandele bvba

PROFESSIONELE TUIN- EN OMGEVINGSAANLEG

Bedrijfsprofiel - Vermandele

Vermandele is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van privé- en bedrijfstuinen en openbare domeinen. De focus van het bedrijf ligt op totaalconcepten waarbij elk omgevingsproject tot in detail wordt uitgewerkt. Van grondwerken tot daktuinen en van zwemvijvers tot terrassen: bij Vermandele rekent u op een stipte, nauwkeurige en professionele aanpak.

Sinds de oprichting in 1971 kende bvba Vermandele een standvastige groei. Vader Marc gaf in 2003 de fakkel door aan zijn zoon Ruben die het bedrijf verder liet floreren. Ondertussen geven dagelijks 35 medewerkers het beste van zichzelf met als gezamenlijk doel een kwalitatieve en correcte aanleg van uw tuin of bedrijfsterrein. “We zijn een gewaardeerde partner van bouwpromotoren en -bedrijven”, zegt zaakvoerder Ruben. “Onze bewezen expertise leidde de afgelopen vijftien jaar tot een stevige groei en tot de realisatie van unieke projecten in Oost- en West-Vlaanderen.”

Uitgebreide ervaring

Met onder andere ervaring in grondwerken, tuinonderhoud en beplanting, en het aanleggen van opritten, parkings, (zwem)vijvers, terrassen en daktuinen heeft de totaalaannemer een enorm gevarieerde expertise. Daarnaast zijn openbare aanbestedingen ook een belangrijk onderdeel van het werkterrein. “Wij hebben als aannemer een klasse 5-erkenning en ervaring in de aanleg van stadsparken, wegenis- en rioleringswerken en groenaanplanting voor grote en kleine projecten”, aldus Ruben. “We creëren totaalconcepten voor overheden, particulieren en bedrijven op maat van iedere klant en elk budget, zonder daarbij in te boeten op de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Ongetemperde ambitie

De service van Vermandele is geënt op kernwaarden zoals stiptheid, nauwkeurigheid, creativiteit en eerlijkheid. “Die aanpak loont”, zegt Ruben. “Door correct te werken krijgen we het vertrouwen van klanten. Onze eerlijke prijs-kwaliteitsgarantie wordt gewaardeerd.” Vermandele fungeert als totaalaannemer, wat betekent dat klanten op hun beide oren kunnen slapen. Het bedrijf werkt samen met vaste, betrouwbare partners zodat u zekerheid heeft over een nauwkeurige aanleg van uw terrein. De inhouse expertise van het gedreven team leidt tot flexibiliteit en de mogelijkheid om aan specifieke wensen te voldoen. “Bij Vermandele gaan we verder dan tuinaanleg en -onderhoud: we creëren buitenruimtes die alle verwachtingen overstijgen. Bij ons weten klanten waar ze staan en dat ze over twintig jaar nog de vruchten plukken van deze samenwerking.”

Vermandele bvba
Krommelingstraat 8
8780 Oostrozebeke - België
T. 056 66 98 53

info@vermandele.be
www.vermandele.be

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels