RENOVATIEPIONIERS
Hans Scheunders
& Wim Verboven
Group Renotec

RENOVATIEPIONIERS

Bedrijfsprofiel - Group Renotec

Uitdagende restauratie- en renovatieklussen? “Bij Renotec bundelen we alle knowhow onder één dak”, vertelt hoofdaankoper Hans Scheunders. “Wij beginnen waar de traditionele aannemer stopt.”

Wie tegenwoordig aan de renovatiesector denkt, kan niet om Renotec heen. “We zijn één van de meest vooraanstaande spelers in de markt”, zegt Hans. “Bij Renotec lossen we elk complex en bijzonder renovatievraagstuk met de hoogste aandacht voor veiligheid op. Niet alleen onze medewerkers, maar ook onze partners in ons netwerk krijgen bij ons de kans om betrokken te zijn bij unieke projecten. Of het nu gaat om een betonnen tunnel, een historisch gebouw of een indrukwekkend kunstwerk, we voelen ons overal thuis. Nieuw leven geven aan oude structuren is werkelijk onze passie.”

Menselijk kapitaal

De gespecialiseerde vakmensen van Renotec kennen de ins en outs van innovatieve renovatie- en restauratietechnieken door en door. “We vormen een hechte groep met 35 jaar ervaring en zo’n 900 collega’s”, vertelt Hans. Wat ons echt onderscheidt, is dat we al onze specialisaties, van restauratie en herbestemming tot betonrenovatie, asbestsanering, energetische renovatie en industriële renovaties, in eigen huis hebben. Dit realiseren we dankzij onze eigen experts en een netwerk van betrouwbare partners waarmee we onze projecten naar een hoger niveau tillen. Dat menselijk kapitaal is ongetwijfeld onze grootste troef.”

Betrouwbare partners

Renotec heeft momenteel vijf vestigingen, en breidt uit naar Oost- en West-Vlaanderen. “In deze regio hebben we nog heel wat groeipotentieel”, legt Hans uit. “We zijn een groeiend bedrijf dat projecten aanpakt waar traditionele aannemers hun limieten bereiken. Daarom zoeken we voortdurend state-of-the-art partners om duurzame samenwerkingen op te bouwen. Het is dan ook ons doel om sterke relaties te smeden, zowel met onze medewerkers als met onze partners”, aldus Hans. 

Group Renotec

T. 014 86 60 21

info@renotec.be
www.renotec.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels