Resitec barst van expertise over professionele vloeren
Jo Neef Resitec

Resitec barst van expertise over professionele vloeren

Bedrijfsprofiel - Resitec

Al meer dan 30 jaar is het Wommelgemse Resitec een vaste waarde in de professionele wereld van kunstharsvloeren. Dit zowel voor de voedingsindustrie als de farmaceutische en (petro)chemische sector. “De sterkte van Resitec is dat we niet zomaar plaatsen, maar ook actief meedenken en adviseren”, zegt zaakvoerder Jo Neefs trots.

Resitec is gespecialiseerd in industriële kunstharsapplicatie waaronder industriële gietvloeren waterdichtingen en grouting. “We streven steeds naar de beste oplossing voor de klant en eindgebruiker op basis van een uitgebreide productkennis en grondige ervaring in plaatsingstechnieken”, zegt Neefs. De Wommelgemse speler groeide uit tot één van de voornaamste plaatsingsbedrijven in ons land, met ook activiteiten in Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Eerste hulp bij uitbreidingen en herstellingen

Wie denkt aan uitbreiding of het opstarten van een nieuwe productie-entiteit, kan terecht bij Resitec. “We wagen ons aan grote projecten zoals het voorzien van bedrijfsvloer van enkele duizenden vierkante meter voor een volledig nieuwe fabriek tot delicate herstelling van enkele dm² in een cleanroom legt Neefs uit.

Elke vloer heeft een andere functie en daar helpen de experten van Resitec je graag mee verder. “In de voedingssector gaat het om hygiënische, goed reinigbare en kiemvrije vloeren, terwijl een clean room bijkomend nog andere vereisten kan hebben”, vertelt Neefs. Resitec speelt in op de noden van de sector. “De sterkte van Resitec is dat we niet zomaar plaatsen, maar ook actief meedenken en adviseren. De functionele eigenschappen van de vloer moeten matchen met het doel van de ruimte.”

“Vaak vertonen vloeren na jaren gebruik in productie slijtage of beschadigingen waardoor ze niet meer voldoen aan de noden van het bedrijfsproces. Wij bieden telkens een oplossing en zo nodig een spoedherstel om het probleem zo snel en duurzaam mogelijk aan te pakken. Ook als een totale vervanging aan de orde is denken wij graag mee over de beste oplossing voor het productieproces en in functie van de productieplanning. Wat ons sterk maakt, is dat we leveranciersonafhankelijk zijn en daardoor een oplossing op maat kunnen maken voor onze klanten.”

Duurzaam groeien

Resitec bestaat uit een gedreven team met bakken ervaring. “Het is een jonge ploeg met een opmerkelijk hoge anciënniteit”, geeft Neefs aan. “We streven naar een partner te zijn of te worden voor de lange termijn, liefst door vroeg in de ontwerpfase al zo veel als mogelijk met onze klanten mee te denken. Ik ben ervan overtuigd dat we daar in de toekomst nog een grotere rol van betekenis kunnen spelen door onze expertise en vakmanschap.”

Resitec NV
Gulkenrodestraat 3
2160 Wommelgem - België
T. 03 320 02 20

info@resitec.com
www.resitec.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels