Samen groeien in veranderende markt
Anton Willaert
& Jurgen Buseyne
Volvo Willaert Ieper -
B&V Project

Samen groeien in veranderende markt

Testimonial - Volvo Willaert Ieper - B&V Project

Al een tiental jaar rekent Jurgen Buseyne, zaakvoerder van B&V Project, voor zijn fleet op Volvo Willaert in Ieper. Het familiebedrijf staat hem bij met uitstekende technische diensten en met onderbouwd advies over de fiscaliteit en de vergroening van zijn wagenpark.

Anton en Lore Willaert vertegenwoordigen vandaag de vierde generatie in hun familiebedrijf. “We kunnen rekenen op een magnifiek team en werken natuurlijk nauw samen met onze ouders Johan en Caroline”, zegt Anton van de Volvo-concessie. 

Met kwaliteitsvolle commerciële en technische services, houdt Volvo Willaert elke dag 2.000 klanten mobiel. Zo houden ze ook al een tiental jaar Jurgen Buseyne en zijn team van B&V Project op de baan. B&V begeleidt investeerders bij hun nieuwbouw- of renovatieprojecten van a tot z. 

“Op het moment dat ik zelfstandige werd, verkende ik de markt en voldeed de Volvo XC60 het meest aan mijn eisen”, vertelt Jurgen. “Sindsdien ben ik een trouwe klant.” 

Doorheen de jaren groeide het team van B&V uit tot een 15-tal medewerkers. Zo kwamen er auto’s bij in het wagenpark. Genoeg redenen om voor Volvo Willaert te kiezen, volgens Jurgen. “De gunstige ligging, het interessante aanbod en bovenal de uitmuntende service zijn de belangrijkste troeven.”

Persoonlijke aanpak

Willaert heeft in 2018 een serieuze omschakeling gemaakt in technische service. “Elke klant heeft nu zijn eigen ‘Personal Service Technician’ ,” verklaart Anton. “Onze technici werken sindsdien in team aan het voertuig, waardoor we de wachttijden halveren. Daarnaast investeerden we in onze showroom en keuken. Zo zien we dat elke bestuurder van B&V hier al automatisch een plaatsje neemt aan één van de bureaus, inlogt op de wifi en zijn werk van hieruit voortzet met een kop koffie of een ander drankje.” 

Voor hun diensten won Willaert in 2021 de Volvo Satisfaction Award. Daarmee mogen ze zich de beste Volvo-concessiehouder van België noemen. Dat verbaast Jurgen niet. “De hele flow zit hier goed. Ik waardeer de transparante communicatie door het hele team enorm.”

Proactieve aanpak

Zoals Jurgen zijn klanten begeleidt, probeert Anton hem op zijn beurt te ontzorgen. “We voorzien B&V en gelieerde partners van mobiliteit en het bijhorend advies. Hiervoor zoeken we proactief naar interessante opportuniteiten voor B&V, op basis van de vloot, de fiscaliteit en allerhande praktische afspraken”, zegt Anton. Dat kan Jurgen beamen. “Ik ben er persoonlijk graag mee bezig, al hoef ik me er door Willaert eigenlijk niets van aan te trekken. Ik kan dit met een gerust hart aan hen overlaten.” 

Groene toekomst

Dit jaar werd beslist om het wagenpark van B&V Project te vergroenen van dieselvoertuigen naar ‘plug in’-hybrides. “De fiscaliteit, samen met bepaalde waarden en normen, deden ons kijken naar groene alternatieven binnen het Volvo-gamma”, vertelt Anton. “Dit is een serieuze investering en een duidelijke boodschap naar de mensen van B&V dat Jurgen ook in hen investeert. Een lager voordeel alle aard is mooi meegenomen.” 

Volgens Jurgen was en is Willaert de uitgelezen partner om die omschakeling te begeleiden en de toekomst tegemoet te gaan. “We groeien samen in een veranderende markt, die niet altijd simpel is”, vertelt hij. 

“Dit is een partnership op basis van vertrouwen”, vult Anton aan. “We zitten zeker niet elke dag samen aan tafel, maar elk gesprek is wel uiterst aangenaam en interessant. Jurgen heeft dan ook al heel wat waardevolle ervaring op het vlak van ondernemen achter de kiezen.”

Volvo Willaert Ieper
www.willaert-nv.be

B&V Project
www.benvproject.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels