SPRAAKMAKENDE INTERIEURCONCEPTEN VAN A TOT Z
Tom & Bart Coopman Coopman Interieur

SPRAAKMAKENDE INTERIEURCONCEPTEN VAN A TOT Z

Bedrijfsprofiel - Coopman Interieur

Vanuit een passie voor schrijnwerk ontstond een tweede liefde bij de familie Coopman: esthetische interieurs. Het familiebedrijf realiseert uniek maatwerk met vakmanschap en creativiteit. De interieurspecialist staat daarbij eigenhandig in voor het ontwerp, de productie en de plaatsing volgens de afgesproken timing en binnen het vooropgestelde budget. Met bovendien een strenge kwaliteitscontrole van a tot z.

In 1982 richtte Stefaan Coopman een algemene schrijnwerkerij op in Passendale. Twee jaar later breidde het bedrijf uit met een tweede atelier. Gaandeweg nam ook de vraag naar meubelwerk toe. In 2000 koos de onderneming resoluut voor interieurs en vijf jaar later opende de vestiging in Oostende. In 2017 verdubbelde Stefaan zijn bedrijfsoppervlakte met een nieuw atelier, burelen en een uitgebreide showroom.

Intussen staan zonen Bart en Tom Coopman aan het roer. Ze zetten het familiebedrijf verder onder het wakend oog van hun vader. Stefaan onderhoudt nog steeds de service met klanten, terwijl Tom en Bart elk hun eigen verantwoordelijkheid opnemen. Bart staat in voor de algemene leiding, het financiële en commerciële luik. Tom neemt het technische aspect in het atelier en bij de plaatsing op.

Showrooms boordevol inspiratie

De groei van het bedrijf leidde tot machines met de nieuwste technologie zoals een kantenlijmer met nulvoeg en de uitbreiding en vernieuwing van de toonzalen. In Passendale en Oostende stelt Coopman Interieur zijn vakmanschap tentoon. De concepten zijn tot in het kleinste detail uitgewerkt voor een optimale klantervaring. “Het zijn belevingsshowrooms”, zegt zaakvoerder Bart Coopman. “We etaleren onze kwaliteit en manier van werken om klanten te inspireren. In Oostende richtten we bijvoorbeeld een studio van dertig vierkante meter in. Alles is aanwezig en toch behoudt u een aangenaam ruimtegevoel.”

Onderscheiden in maatwerk

Met een eigen interieurarchitect, atelier en plaatsingsdienst staat het bedrijf in van het ontwerp tot de totale oplevering van het maatwerk. Bovendien ontving de interieurspecialist het authenticiteitslabel Handmade in Belgium. Bart: “Wie bij ons aanklopt, kiest geen ‘modelletje’. We visualiseren elk project met een 3D-render en garanderen honderd procent ambachtelijk maatwerk volgens uw wens, budget en ruimte.”

Coopman Interieur breidt zijn bereik uit. “Architecten, bouwpromotoren en villabouwers zijn van harte welkom voor een kennismaking. We bezitten een ruime expertise in het inrichten van tweede verblijven en creëren bij al onze realisaties een optimaal ruimtegevoel. Samen met u geven we vorm aan de high-end-inrichting van uw bouwproject.”

Coopman Interieur
Atelier en showroom
Passendale ‘s Graventafelstraat 36
8980 Passendale - belgië

T. 051 77 23 38

Showroom Oostende
Verlaatstraat 54
8500 Oostende - België
T. 059 51 96 84

info@coopmaninterieur.be
www.coopmaninterieur.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels