TECHNISCHE EXPERTISE EN ESTHETISCH ADVIES HAND IN HAND
Jan Cherchye Color by Cherchye

TECHNISCHE EXPERTISE EN ESTHETISCH ADVIES HAND IN HAND

Bedrijfsprofiel - Color by Cherchye

Van schilder- en decoratiewerken tot gevelrenovaties en van appartementsgebouwen tot industriële panden: Color by Cherchye combineert jarenlange ervaring met diepgaande technische knowhow voor elk type project. Zowel bij nieuwbouw als renovatie. De schilderspecialist draagt kwaliteit van uitvoering en een strikte planning hoog in het vaandel.

Met de vierde generatie aan het roer rekent u bij Color by Cherchye op puur vakmanschap. Het bedrijf uit Ieper telt 25 medewerkers en voert schilder- en decoratiewerken uit voor allerhande panden, van industriële en kantoorgebouwen tot appartementsgebouwen en privéwoningen. “Daarnaast doen we gevel- en andere renovaties en kaleien voor onder meer oude fabriekshallen”, vertelt zaakvoerder Jan Cherchye. “We hebben de kennis in huis om alle noodzakelijke voorbereidingen aan muren en beton in te schatten en met eigen mensen aan te pakken.”

White is bright

Color by Cherchye blinkt uit in technische en esthetische expertise. Jan: “Of het nu gaat om corrosiewerende verf of de juiste kleur, we adviseren gericht. Tegenwoordig worden industriële gebouwen vaker wit gespoten aan de binnenzijde. Zo creëren we een lichtrijke werkomgeving, die bepalend is voor de uitstraling van het bedrijf zowel naar bezoekers als het eigen personeel. Ons motto is ‘white is bright’: helder en tegelijk slim. Bij elk project spelen we zo flexibel mogelijk in op de vraag van onze klanten.” 

Color by Cherchye
addevijverstraat 69
8900 Ieper - België
T. 057 21 82 79

info@color.be
www.color.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels