TEVREDEN MEDEWERKERS EN KLANTEN ALS DRIJVENDE KRACHT VOOR DUURZAME GROEI
Veerle Verfaille
& Veerle De Marez
ENTRIO

TEVREDEN MEDEWERKERS EN KLANTEN ALS DRIJVENDE KRACHT VOOR DUURZAME GROEI

Bedrijfsprofiel - ENTRIO

Het West-Vlaamse ENTRIO is gespecialiseerd in de schoonmaak van bedrijven. Met een doordachte visie en hands-on aanpak levert de schoonmaakprofessional al dertig jaar een betrouwbare dienstverlening met duurzame klantrelaties tot gevolg. Deze lijn trekt het bedrijf nu ook door in ENTRIO 3.0 dat met behoud van dezelfde succesvolle kwaliteitsformule klaar is om de volgende stap te zetten in een ambitieus groeiverhaal.

ENTRIO is een dynamisch schoonmaakbedrijf met een team van ruim 130 trouwe medewerkers. In WestVlaanderen en de regio rond Aalter, Deinze en Gent staat ENTRIO in voor de professionele schoonmaak van bedrijven. “We hebben een zeer goed imago in een nochtans niet zo evidente sector”, zegt Veerle Verfaille, oprichter en bestuurder van ENTRIO. “Dat danken we aan onze vaste, goed opgeleide medewerkers en onze uitgesproken klantgerichtheid. We weten dat onze aanpak werkt en voelen dat het tijd is voor een stevig groeitraject.”

De extra mile voor klanten en personeel

Als specialist in professionele schoonmaak in bedrijven hecht ENTRIO veel belang aan betrouwbare relaties. Veerle Verfaille: “We streven naar de beste match tussen klanten en poetspersoneel. De wensen van de klant stemmen we optimaal af op de kwaliteiten van onze medewerkers. Hoewel de schoonmaaksector kampt met een grote arbeidskrapte, ervaren wij dat niet zo. Dit danken we aan een warm personeelsbeleid gekoppeld aan een duidelijke ‘code of conduct’. Daarbij staan aandacht voor een professionele service, ieders welzijn, loyaliteit en een klantvriendelijke attitude bij onze ENTRIO-angels, zoals wij ze noemen, centraal.”

De gedrevenheid en professionele houding uiten zich in een grote klanttevredenheid. Bovendien bewaakt ENTRIO het aantal te beheren dossiers voor de regiomanagers. Daardoor hebben zij genoeg tijd en ruimte om een excellente service te garanderen. “Als klant bent u gerust dat alles voor u geregeld wordt”, vult general manager Veerle De Marez aan. “Door onze proactieve communicatie en efficiënte aanpak spelen we snel en flexibel in op onvoorziene omstandigheden. Daar zetten we resoluut op in.”

Nieuwe bedrijfsstructuur

In het najaar van 2023 gaf Veerle Verfaille de fakkel als bedrijfsvoerder door aan Veerle De Marez. Ze leidt als general manager het groeitraject in goede banen. Veerle Verfaille neemt een meer adviserende rol op en focust zich voornamelijk op de sales. “De nieuwe wind die door ENTRIO waait betekent niet dat we ons concept veranderen”, besluit Veerle De Marez. “Integendeel, op onze succesfactoren zetten we net extra in: professionaliteit, duurzame klantrelaties en nabijheid. Het zijn geen loze slogans, we maken onze beloftes waar.”

ENTRIO
Evolis 102
8530 Harelbeke - België

T. 056 35 51 78

info@entrio.be
www.entrio.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels