TOPLOCATIE VOOR MEETINGS EN EVENTS IN ORIGINELE SETTING
Bruno Lambert, Eline Vekeman Het Bierkasteel

TOPLOCATIE VOOR MEETINGS EN EVENTS IN ORIGINELE SETTING

Bedrijfsprofiel - Het Bierkasteel

Verandering van spijs doet eten, letterlijk én figuurlijk. Dat geldt ook voor vergaderen: niemand staat na verloop van tijd nog te springen voor een zoveelste meeting in een ‘steriele’ vergaderzaal. Het Bierkasteel combineert het beste van drie werelden: vergaderen en lunchen in het sfeervolle decor van een ‘new style’ brouwerij, zonder parkeerzorgen.

Het Bierkasteel is sinds zeven jaar de nieuwe thuis van Brouwerij Vanhonsebrouck. Het familiebedrijf verhuisde destijds van Ingelmunster naar Izegem en investeerde er in een gloednieuwe ‘state of the art’- brouwerij én in sfeervolle infrastructuur voor een B2B-publiek.

“Van de kleinste kmo tot de grootste multinational: iedereen is hier welkom om in een fijne setting te vergaderen met aangepaste catering”, legt pr-manager Bruno Lambert uit. “Zo beschikken we over een Boardroom die modulair uitbreidbaar is en zich bijvoorbeeld perfect leent voor meetings met een ontbijt. Een presentatie tussen de foeders die een brouwerij zo typeren, is mogelijk in onze tonnenzaal. Voor B2B-evenementen en feesten vormen Michelles VIP-room (met de nostalgische sfeer van een bruine kroeg) of de royale setting van onze balzaal de ideale biotoop.”

Rondleiding en degustatie

In Het Bierkasteel kan je als B2B-gast volledig zelf je dagschema bepalen, met een interessante mix van vergaderen, culinair genieten én van dichtbij kennismaken met het beste wat een moderne bierspecialist te bieden heeft. “Er is geen betere afwisseling tussen verschillende meetings dan een rondleiding in onze brouwerij, onder de vakkundige begeleiding van onze gids. Via een modern draadloos ‘headset’-systeem hoort iedereen de uitleg in de beste omstandigheden. De harmonie tussen de gids en de toelichting op grote schermen creëert een heel fijne beleving. Uiteraard kan je tijdens de rondleiding ook onze Filou, St-Louis, Bacchus, Brigand of één van onze zes Kasteelbieren (waarvan de Rubus Framboise de jongste telg is) degusteren.

Zelfs over parking hoef je je in Het Bierkasteel totaal geen zorgen te maken. “Een ruime parking van ongeveer 170 gratis plaatsen (met laadpalen, ook voor Tesla) creëert ook op dat vlak gemoedsrust. Koppel dat aan de rustige omgeving, de fijne infrastructuur en de gezellige sfeer, en je beseft waarom veel ondernemingen hier graag terugkeren.” 

Het Bierkasteel

Brouwerijstraat 1
gps: Ingelmunstersestraat 46
8870 Emelgem - België

info@bierkasteel.be
www.bierkasteel.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels