Topmachines van bobcat voor tuinen en parken
Bruno Vangaever Vangaever

Topmachines van bobcat voor tuinen en parken

Bedrijfsprofiel - Vangaever

Het leven van je klanten zo comfortabel mogelijk maken, doe je met een grote voorraad, een hoog serviceniveau en een vlekkeloze organisatie. Het is een formule waar ze bij Vangaever al jarenlang mee vertrouwd zijn. De 32 medewerkers rond zaakvoerder Bruno Vangaever voelen zich kiplekker bij hun werkgever, die nu ook de grasmaaiers en compacte tractoren van Bobcat verdeelt.

Bobcat en de familie Vangaever: het is intussen sinds decennia een harmonieus huwelijk. Bruno Vangaever nam de fakkel over van vader Luc en oom Marc en bouwde het familiebedrijf uit tot één van de grootste verdelers binnen de Benelux. “Veel aannemers zweren al lang bij de witte machines van Bobcat. De Amerikaanse fabrikant bouwde met onder meer (mini)graafmachines, verreikers en laders een erg sterke reputatie uit. Wij verkopen en verdelen hun producten via een wijdvertakt dealernetwerk.”

Veelzijdigheid en vermogen

De recente uitbreiding van het al impressionante Bobcatassortiment, biedt Vangaever de kans om zich bij een bredere doelgroep nog meer als een ‘one stop shop’ te profileren. “Met de professionele (zit)grasmaaiers koppelen we gebruiksgemak, snelheid en efficiëntie aan prachtige maairesultaten, zelfs in krappe ruimtes en rond bomen en struiken. Dat komt onder meer omdat de bestuurder de achterwielen onafhankelijk van elkaar kan laten manoeuvreren. Daarnaast verruimt de Amerikaanse producent ook de reeks compacte tractoren met de 4000-serie. Die garanderen een ideaal evenwicht tussen maximaal vermogen en een enorme veelzijdigheid, ook voor uitdagende klussen op lastige terreinen. Dergelijke machines bieden ook een grote meerwaarde voor professionals die tuinen en parken ontwerpen en onderhouden.”

Krachtige dynamiek

Vangaever, dat sinds 2015 op de huidige zichtlocatie in Waregem is gevestigd, besteedde altijd veel aandacht aan voorraad en service. “Een eerste machine aan een klant verkopen, is de verdienste van een verkoper. Elke volgende machine waarvoor iemand bij je aanklopt, is te danken aan de hele organisatie. Klanten komen bij je terug als je de bestelde machine snel kan leveren en vlug kan ingrijpen als er zich eens een probleem voordoet. Herstellingen voeren we in eigen beheer uit en bij elke vraag spelen we kort op de bal. Bovendien is er binnen ons team amper verloop. Dat maakt onze organisatie voor klanten heel herkenbaar, waardoor er al snel goede relaties tussen onze mensen en hen ontstaan. Die dynamiek proef je zowel in Waregem, Lummen als Sint-Pieters-Leeuw”, besluit de enthousiaste ondernemer. 

Vangaever
Kabeljauwstraat 20
8790 Waregem - België
T. 051 63 43 31

info@vangaever.be
www.vangaever.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels