TOTAALAANNEMER VERWELKOMT DERDE GENERATIE AAN HET ROER
Thomas & Ruben Bossuyt Bossuyt BV

TOTAALAANNEMER VERWELKOMT DERDE GENERATIE AAN HET ROER

Bedrijfsprofiel - Bossuyt BV

Wat begon met een eenmanszaak in pleisterwerken in 1959 krijgt eind dit jaar een nieuw hoofdstuk. Dan nemen broers Thomas en Ruben Bossuyt de fakkel over als zaakvoerders van het Torhoutse familiebedrijf. Een wissel van de wacht, maar de kwaliteit en aandacht die ieder project in hun portefeuille krijgt, die blijft natuurlijk dezelfde.

Grootvader Oswald Bossuyt maakte in de jaren 60 naam als stukadoor en breidde zijn zaak uit naar algemene bouwwerken. Zijn zoon Johan stapte mee in de zaak en sinds 2007 sloten ook kleinzonen Ruben en Thomas aan. Vandaag staat Bossuyt BV bekend als een modern bouwbedrijf met een team van een veertigtal medewerkers. Hun stukadoors en metsers zijn actief van de kust tot Gent.

“Onze mensen staan erom bekend pleisterwerken heel secuur uit te voeren. Daardoor hebben we intussen naam gemaakt in het luxesegment”, vertelt Thomas. “We voeren daarnaast totaalprojecten uit in opdracht en in eigen beheer. Dat zijn zowel nieuwbouwwoningen als -appartementen. Door de juiste projecten aan te nemen en op een kleinere schaal te werken, kunnen we elke klant de aandacht en kwaliteit geven die hij verdient.” 

Bossuyt BV
Ambachtstraat 3
8820 Torhout - België
T. 050 23 08 00

info@bossuytbv.be
www.bossuytbv.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels