Totaalpartner geeft gebouwen een tweede leven
Corniel Tack Aquastra

Totaalpartner geeft gebouwen een tweede leven

Bedrijfsprofiel - Aquastra

Via een nonkel rolde zijn vader in de renovatiewerken. Daarna was het de beurt aan Corniel Tack. Als tweede generatie voert hij de leiding over Aquastra, specialist in reinigingstechnieken, renovatie- en restauratiewerkzaamheden buitenshuis.

In 1988 zag Aquastra het levenslicht in Lauwe. Sindsdien werd het aanbod rijkelijk aangevuld en groeide het bedrijf tot een team van bijna 60 ervaren stielmannen. Ze werken even graag aan overheidsopdrachten als voor bedrijven of particulieren. Architecten en studiebureaus komen bijvoorbeeld regelmatig aankloppen. “We zijn trots op al onze realisaties, van klein tot groot”, zegt zaakvoerder Corniel Tack. “Een rijtjeswoning of een beschermd monument, we gaan voor het best mogelijke resultaat.”

Alle diensten voor het exterieur

Aquastra voorziet de volledige reiniging en renovatie van de buitenschil van een gebouw. “We werken van dak tot voordeurdrempel. Eigenlijk zelfs tot in de kelder”, vertelt Corniel. “Wat begon bij gevelreiniging en voegwerken groeide uit tot het totale plaatje.” Het aanbod is vandaag enorm breed. De specialisatie ligt bij gevelrenovatie en -restauratie. U doet een beroep op Aquastra voor de reiniging van alle gevels, wit- en blauwsteenherstellingen, en metsel, kalei- en cementeringswerken. Daarnaast staat Aquastra in voor betonrenovatie, het schilderen en reinigen van daken, houtreiniging, behandelen van opstijgend vocht en kelderdichting van zowel nieuwbouw- als oude kelders. Het bedrijf heeft alle knowhow in huis voor een totaalrenovatie.

Perfecte afwerking

Zaakvoerder Corniel stelt hoge eisen aan zijn werknemers. “Al onze arbeiders worden intern opgeleid. Ik streef ernaar dat ieder project tot in de puntjes is afgewerkt en dat geef ik iedereen mee. We leveren realisaties die gezien mogen worden. Ook klantvriendelijkheid dragen we hier hoog in het vaandel.” Om de beste resultaten te garanderen, houdt Corniel de markt nauwlettend in de gaten. “We werken steeds met de nieuwste technieken en willen op de hoogte blijven van verbeterde producten.”

Ook bij Aquastra voelen ze de druk van tekorten aan grondstoffen en arbeidskrachten. Wat de toekomst in petto heeft? “We leven in onrustige en onvoorspelbare tijden. Met Aquastra hebben we toch altijd goed standgehouden. We koesteren dus zeker nog ambitie voor de toekomst. De bouw van een nieuw bedrijfspand is nu onze eerste prioriteit.”

Aquastra
Dronckaertstraat 484
8930 Lauwe - België
T. 056 41 02 79

contact@aquastra.be
www.aquastra.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels