TRANSPARANTIE TROEF OP WEBSHOP VAN VANATEX
Nancy Vandekerckhove Vanatex

TRANSPARANTIE TROEF OP WEBSHOP VAN VANATEX

ACHTER HET NIEUWS - Vanatex

Sinds kort staat de gloednieuwe webshop van Vanatex online. De specialist in de verkoop en bedrukking van werk- en promotiekleding verhoogt met deze digitale besteltool het serviceniveau voor de klanten.

Nancy Vandekerckhove en Johan Coghe zijn de zaakvoerders van het bedrijf, dat in 2016 van Deerlijk naar Lendelede verhuisde. “We vinden het belangrijk om onze klanten fysiek én online optimaal te kunnen bedienen. De voorbereidingen voor deze webshop hebben een jaar geduurd, maar het resultaat mag er zijn.”

De klanten kunnen van de belangrijkste A-merken werken promotiekledij bestellen. “Ze kunnen meteen ook toevoegen om de producten te laten bedrukken of borduren. De prijs wordt meteen mee geafficheerd, voor om het even welke bestelde hoeveelheid. Dat kan handig zijn als ondernemingen of verenigingen tijdens een vergadering meteen een idee van de prijs willen hebben.”

Vanatex investeerde vorig jaar al in een ERP-systeem dat nu rechtstreeks aan de webshop wordt gekoppeld. “Via track & trace kunnen klanten de status van hun bestelling opvolgen. We hebben twee extra mensen aangeworven voor het inpakken en verzenden van de orders”, besluit Johan.

Vanatex
vanatex.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels