Trouwe partners in de projectmarkt
Bart Deneckere
& Stijn Putman
Chapter George - Bouwwerken Putman

Trouwe partners in de projectmarkt

Testimonial - Chapter George - Bouwwerken Putman

Passie, authenticiteit en mensgerichtheid zijn de kernwaarden van het team achter Chapter George. Drie waarden komen ook naar voor in de samenwerking tussen de projectontwikkelaar uit Harelbeke en Bouwwerken Putman uit Deerlijk. Al veertien jaar is het team van Stijn Putman actief op verschillende werven van Chapter George in West-Vlaanderen. “Duidelijke afspraken en wederzijds vertrouwen zijn de basis van onze succesvolle samenwerking”, steekt Stijn van wal.

Sinds 2009 staat Chapter George – voorheen Bistierland – voor stijlvolle verkavelingen met veel groenruimte waar het goed wonen is. “Onze verkavelingen zijn heel herkenbaar”, vertelt Bart Deneckere, real estate manager bij de projectontwikkelaar. 

“Het plaatje klopt altijd”, voegt zijn aannemer Stijn toe. Bouwwerken Putman neemt 40% van de ruwbouwwerken voor zijn rekening en legt ook pleinen en verharding aan. Steeds vaker nemen ze ook appartementen voor hun rekening, zoals in verkaveling Jagershof in Deerlijk.

Samen groeien

Stijn werkt al van bij het prille begin voor Chapter George. “Terwijl ik op een werf aan het werk was, passeerde een projectleider en vroeg ons of we op een verkaveling wilden werken. Zo zijn we in de projectontwikkeling gerold en dat is nooit meer gestopt. We zijn samen met Chapter George gegroeid. Bij onze eerste opdracht had ik een ploeg van vijf mensen. Vandaag zijn er vijftien personen op onze werven actief”, vertelt Stijn trots. 

Goede plannen, goede uitvoering

“Het Jagershof is een typische, succesvolle samenwerking met Stijn”, zegt Bart. “De ligging is fantastisch, het ontwerp is afgestemd op het omliggende groen en er is een leuke speeltuin voorzien. Alleen: je mag nog zo’n sterk idee hebben als projectontwikkelaar, het moet ook uitgevoerd worden zoals jij het voor ogen hebt. Die toets voegt Stijn elke keer weer toe. Hij voert bovendien niet enkel onze plannen uit, maar kijkt ook wat anders, beter of efficiënter kan.”

Een langlopende samenwerking is gebaseerd op goede communicatie. Stijn: “Als iets niet duidelijk is op de werf, dan heb je iemand nodig die vragen kan beantwoorden. Bart en ik hangen veel aan de telefoon met elkaar en als er een probleem is, dan springt hij in de auto en staat hij meteen op de werf. Zo leveren we op een efficiënte manier kwalitatieve woningen af.”

Chapter George
www.chaptergeorge.be
Bouwwerken Putman
www.bouwwerkenputman.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels