UW BOUWDROOM REALISEREN IS ONZE PASSIE
Brecht Craeymeersch Craeymeersch Bouwwerken

UW BOUWDROOM REALISEREN IS ONZE PASSIE

Bedrijfsprofiel - Craeymeersch Bouwwerken

Brecht Craeymeersch maakte van zijn passie zijn beroep. De aannemer leidt elke werf in goede banen. Zijn gedreven aanpak en handson communicatie staan garant voor een kwalitatieve oplevering van uw bouwproject.

Craeymeersch Bouwwerken is al acht jaar actief in de ruime regio rond Ledegem, met een zestal residentiele projecten per jaar. “Ik heb twee werknemers in dienst en help als zaakvoerder dagelijks mee op de werf”, zegt Brecht. “Om de grote vraag naar onze expertise bij te houden, is extra personeel welkom. Onze getalenteerde vakmannen waarborgen de kwaliteit waar Craeymeersch Bouwwerken voor staat.”

Creatief denken voor de beste oplossing

De Ledegemse aannemer streeft naar perfectie. Brecht: “In overleg met de architect bekijken we welke oplossing het best aansluit bij het droombeeld van de klant. Unieke stijlen, innovatieve materiaalcombinaties of specifieke structuren schuwen we niet.” Brecht gaat voluit voor het tikkeltje meer. De passie voor bouwen, de nodige creativiteit en een vlekkeloze communicatie met alle partijen zijn de bouwstenen van het bedrijf. Grondwerken, renovaties of nieuwbouwwoning? Craeymeersch Bouwwerken is uw betrouwbare partner voor elk project. 

Craeymeersch Bouwwerken
Lendeleedsestraat 24
8880 Sint-Eloois-Winkel - België

info@craeymeerschbouwwerken.be
www.craeymeerschbouwwerken.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels