VAKMANSCHAP MET STEVIGE WORTELS
Kurt Varrewaere Cachet Schrijnwerk

VAKMANSCHAP MET STEVIGE WORTELS

Bedrijfsprofiel - Cachet Schrijnwerk

Uw buitenomgeving is het visitekaartje van uw woning en het schrijnwerk speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom kiest u het liefst voor unieke houten ramen, deuren, poorten en gevelbekleding. Cachet Schrijnwerk staat al bijna tien jaar garant voor hoogwaardig buitenschrijnwerk op maat. Met de bijna dertig jaar ervaring van zaakvoerder Kurt Varrewaere als grote troef.

Na een opleiding Houttechnologie van drie jaar in Gent ging Kurt Varrewaere twintig jaar aan de slag in de houtsector. Hij was na al die tijd nog even gepassioneerd door het vak, maar het kriebelde om helemaal zijn eigen ding te doen. Cachet Schrijnwerk was geboren.

Een achttal jaar later draait het bedrijf op een team van twaalf personen en op een modern, CNC-gestuurd machinepark. “Onze volautomatische CNC-machine kan ook buiten de werkuren blijven draaien. Dat laat ons toe aan nog meer unieke realisaties bij te dragen met ons houten buitenschrijnwerk”, zegt Kurt.

Exclusief maatwerk

Een eerste kennismakingsgesprek bij Cachet Schrijnwerk is allesbehalve het bestaande gamma voor te stellen. Simpelweg omdat er geen standaardmodellen zijn. Elke schrijnwerkoplossing is exclusief en vakkundig op maat gemaakt in het atelier in Wingene. Kurt: “Wie bij ons langskomt, al dan niet met zijn architect, is zeker van een raam, deur, poort of gevel die niet dezelfde is als bij de buren. Vaak voeren we een ontwerp van de architect uit, maar uiteraard maken we met plezier ook zelf een ontwerp, volgens de wensen en noden van de klant. Mijn kennis en ervaring laat toe mee te denken en te adviseren op esthetisch vlak, met de technische mogelijkheden in gedachten. Denk aan de ideale raamverdelingen of de beste afwerking binnen een specifiek project.”

Van ontwerp tot plaatsing

Het atelier in Wingene is het kloppende hart van Cachet Schrijnwerk. Naast de CNCmachine – die toelaat snel in te spelen op wijzigingen op bijvoorbeeld de ramenmarkt – is er een eigen lakstraat. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit, tot de afwerking toe. Elke productiestap gebeurt in eigen beheer en met aandacht voor de hoogste kwaliteit. “En daar stopt het niet”, benadrukt zaakvoerder Kurt. “Voor de productie denken we mee in functie van het ontwerp en eens alles klaar is gaan onze eigen plaatsers aan de slag op de werf. Beide plaatsingsteams kennen de kneepjes van het vak en garanderen dat ons uniek maatwerk helemaal tot zijn recht komt. Van rustiek tot supermodern: we gaan graag aan de slag.”

Cachet Schrijnwerk
Klokhof 17
8750 Wingene - België
T. 051 57 10 19

info@cachetschrijnwerk.be
www.cachetschrijnwerk.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels