Van print- tot toiletpapier onder één dak
Fien Dessauvage
& Patsy Verplancke
Dessauvage - Condor Safety

Van print- tot toiletpapier onder één dak

Testimonial - Dessauvage - Condor Safety

Ze leerden elkaar kennen tijdens Plato Ladies van Voka en het klikte meteen, zowel qua visie op ondernemerschap als qua persoonlijkheid. Ondertussen zijn Fien Dessauvage  (van de gelijknamige groothandel) en Patsy Verplancke (van Condor Safety) al jarenlang professionele partners. “Dessauvage is zoveel meer dan een leverancier van papier en klassieke kantoorartikelen. Hun advies en kennis zijn een grote meerwaarde”, vindt Patsy.

Condor Safety uit Menen is gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en technische werkkledij. Hun doelgroepen zijn hulpdiensten, de groensector, de bouw en de industrie. “Aanvankelijk lag onze focus op PBM’s voor werken op hoogte, maar onze klanten vroegen ook om werkkledij. Daarom breidden we ons assortiment uit. Omdat valbeveiliging en andere veiligheidssystemen enkel beschermen bij correct gebruik, vonden we het belangrijk hier de nodige trainingen aan te koppelen”, legt Patsy Verplancke, zaakvoerder bij Condor Safety, uit.

Oog voor duurzaamheid

De eerste Plato Ladies-sessie bracht Patsy en Fien Dessauvage al snel op dezelfde lijn. “Voor onze bedrijven houden we er dezelfde belangrijke waarden op na”, verklaart Fien de onmiddellijke klik. “We gaan voor duurzame oplossingen en hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

 Zo komen onze chauffeurs hier hun schoenen passen, liever dan hun een generiek paar te geven. Ze dragen die de hele dag door. Een comfortabele pasvorm is dus aangewezen.” 

Omgekeerd waardeert Condor Safety de persoonlijke aanpak even hard, benadrukt Patsy. “Tijdens een bedrijfsbezoek voelde ik meteen de familiale sfeer bij Dessauvage. We hadden destijds een leverancier, maar ik besloot om de volgende bestelling eens bij Fien te doen. We bestelden onze gebruikelijke toners. Fien kwam met een alternatief op de proppen, waarmee we meer pagina’s printen voor hetzelfde budget. Zo maakte Dessauvage voor ons al vaak het verschil. Hun advies is niet in functie van het rendement, maar echt volgens jouw noden als klant.”

Compleet aanbod voor het kantoor

Schriftjes, printpapier of balpennen zijn nog steeds onmisbaar op kantoor. Toch springt Dessauvage er vooral uit door enkele stappen verder te gaan. “Fien weet alles over papier en dat heeft zijn voordelen”, zegt Patsy. “Voor ons is het totaalgamma extra interessant. Dessauvage levert ook onze vaatwastabletten, toiletpapier, batterijen en zelfs koffie. We verzamelen alle bestellingen en geven die via de webshop door. De lege toners? Die neemt onze chauffeur gewoon weer mee.”

Dessauvage
www.dessauvage.be
Condor Safety
www.condorsafety.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels