VEERTIGSTE VERJAARDAG MARKEERT  TRAJECT VAN VERNIEUWING
Dirk Robaey
& Liesbet Vancayseele
Tank-Service

VEERTIGSTE VERJAARDAG MARKEERT TRAJECT VAN VERNIEUWING

Bedrijfsprofiel - Tank-Service

Een service voor mazouttanks, iets van het verleden? Niet als het aan Dirk Robaey, zaakvoerder van TankService, ligt. Door eigenaars van mazouttanks snel en correct te helpen en met zijn regenwatertanks toekomstgericht te werken, weet Tank-Service zijn veertigste verjaardag met glans te vieren.

In 1983 raakte Dirk Robaey aan de praat met de vader van een mede-milicien. Zijn interesse om een eigen zaak te starten, werd beantwoord met de vraag om dichtheidscontroles uit te voeren op brandstoftanks. Enkele gesprekken en de aankoop van een oude tankwagen later had Dirk zijn eerste opdracht beet. “Ik wist tijdens dat eerste jaar nog enkele proefcontracten te verzamelen”, vertelt Dirk. “In die beginjaren maakten dichtheidscontroles in tankstations negentig procent van mijn werk uit. Vandaag is dat nog tien procent.”

Met een ervaren team van veertien medewerkers vertrouwt u op Tank-Service voor de aankoop, reiniging, keuring en herstelling van uw mazouttank. Zit u in de kou? Dan helpen Dirk en zijn collega’s u vandaag nog uit de nood, met een tijdelijke tank, tot ze een permanente oplossing kunnen uitwerken. Maar Dirk en zijn team gaan nog verder. “In een veranderende markt slagen we er nog steeds in elke dag een nieuwe brandstoftank te verkopen, waarvan ongeveer twintig procent ondergronds en tachtig procent bovengronds. Tegelijk denken we ook aan de toekomst waarin hernieuwbare energie de norm wordt. Wanneer mazouttanks afgekeurd of niet langer gebruikt worden, reinigen we ze en halen ze voor onze klant weg. Alles gebeurt volgens het boekje. Vroeger werden die putten gedempt, maar vandaag weten we meer en meer klanten te overtuigen om hun mazouttank te vervangen door een regenwatertank. Zo dragen we ons steentje bij aan de duurzaamheid van de planeet.”

Wij verenigen water en vuur

Mascottes Druppie en Vlammie tonen die tweeledige service van mazout en hemelwater mooi aan. De verdeling is vandaag zeventig procent mazouttanks en dertig procent hemelwaterputten. In de toekomst wil Dirk naar een fifty-fifty verdeling. Naast de vervanging vinden ook steeds meer klanten hen voor enkel de plaatsing van een hemelwaterput. Met hun snelle, vriendelijke service maken ze het verschil. “Net als bij onze volledige a tot z-service voor mazouttanks garanderen we ook de correcte aansluiting van je regenwaterput. Een klant is graag op zijn gemak. Dat is onze verantwoordelijkheid. Zo hoeven klanten zelf niets te ondernemen, behalve een telefoontje naar Tank-Service, natuurlijk.”

Tank-Service
Krommebeekstraat 20
8930 Menen - België

T. 056 51 86 54

info@tank-service.be
www.tank-service.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels