VERBLUFFEND VERBLIJF IN AUTHENTIEK DECOR
Raphaël Van Nevel Cobergher Hotel

VERBLUFFEND VERBLIJF IN AUTHENTIEK DECOR

Bedrijfsprofiel - Cobergher Hotel

Een exclusieve hotelservice in een fantastisch boutique hotel: dat vind je sinds oktober 2023 op een steenworp van de verlaagde Leieboorden in Kortrijk. Toeristen en zakenmensen laten er zich in één van de suites of appartementen van Cobergher Hotel graag onderdompelen in luxe en gastronomie.

De Kortrijkse familie die in de Onze-Lieve-Vrouwestraat het voormalige Erfgoedhuis en vijf aanpalende panden kocht, transformeerde de site tot een boutique hotel, genoemd naar de Zuid-Nederlandse architect, schilder en ingenieur Wenceslas Cobergher.

Vleugje barok

“Het hotel is ingericht in samenwerking met de bekende binnenhuisdecorateur Pieter Porter en ontwerpbureau Dejaegere”, verklaart general manager Raphaël Van Nevel. “Dankzij hen is elk van de 17 kamers een unieke ruimte in de typische Flamantstijl: uitnodigend, gezellig, warm en elegant, met hier en daar een tikje decadentie. Dat creëert een heel huiselijke sfeer met een vleugje barok, waar talrijke decoratieve elementen gecombineerd staan opgesteld. Daarnaast kunnen mensen die een weekend of langer in Kortrijk verblijven, terecht in één van de 9 volwaardige appartementen – al dan niet met terras – die beschikken over een keuken, living, badkamer én slaapkamer.”

Wie in Cobergher Hotel verblijft, kan rekenen op een topservice waar de hotelgasten graag van genieten. “We maken er een erezaak van onze gasten volledig te ontzorgen. Eerst zetten we graag hun wagen voor hen weg. Vervolgens nemen we de tijd om met elke gast in conversatie te gaan, zodat we exact hun verwachtingen kennen en onze service daar volledig op kunnen afstemmen. Iedere medewerker is uitstekend opgeleid en doet er op een conviviale manier alles aan om een bevredigende oplossing voor elke wens te vinden.”

Meetings op topniveau

In het hotel nuttig je een exquis ontbijt en een heerlijke ‘afternoon tea’, onder meer dankzij de eigen patissier en de chef die zijn opleiding bij Sergio Herman genoot. “We kunnen onze hotelgasten 24/7 een succulente maaltijd aanbieden. Ontspannen kunnen ze in de privatieve wellness, die exclusief voor hen beschikbaar is.”

Ook ondernemingen vinden vlot de weg naar Cobergher Hotel, voor een meeting of onderhandeling in een fenomenaal decor. Eén van de ruimtes beschikt over het grootste 4K-scherm in een Europese meeting room, met afmetingen van 5 op 2,8 meter. Het zoveelste bewijs van de luxe én het comfort waarvan je in Cobergher Hotel geniet. 

Cobergher Hotel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 41
8500 Kortrijk - België
T. 056 98 68 66

info@cobergher.com
www.cobergherhotel.com

 

 

 

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels