VIJFTIG JAAR EXPERTISE IN COMPLEXE STABILITEITSWERKEN
Joris Vinckier Vinckier-Cloet bv

VIJFTIG JAAR EXPERTISE IN COMPLEXE STABILITEITSWERKEN

Bedrijfsprofiel - Vinckier-Cloet

Al twee generaties lang onderscheidt het bouwbedrijf Vinckier-Cloet zich door de complexiteit van zijn projecten en de strakke planning bij de uitvoering. Met een diepgaande expertise in stabiliteitswerken gaat de aannemer uit Roeselare aan de slag voor klanten over heel België.

In 1974 richtte Willem Vinckier het algemeen bouwbedrijf Vinckier-Cloet op. Vandaag staat zijn zoon Joris vijftien jaar aan het roer. Het aannemingsbedrijf uit Roeselare specialiseert zich in het verbouwen van commercieel en residentieel vastgoed. Daarnaast onderscheidt het zich door zijn totaalaanpak. Zaakvoerder Joris legt uit: “In onze projecten nemen we alles van a tot z voor onze rekening, inclusief de vloeropbouw, Gyproc-wanden en ramen. Door de jaren heen bouwden we een diepgaande expertise uit in stabiliteitswerken, met werven over het hele land.”

Van winkelketens tot fabrieken

Vinckier–Cloet voert ook nieuwbouwprojecten uit, zolang ze maar uitdagend genoeg zijn. “We worden vaak gecontacteerd voor heel complexe opdrachten”, aldus Joris. “Ons team is een mix van jong en oud, en heeft alle knowhow in huis om de beste stabiliteitstechnische oplossing uit te werken. Bovendien zijn we bekend om het naleven van een heel strakke planning. We zetten onze kennis en kunde in voor diverse projecten: van de verbouwing van winkelketens of private woningen tot het vernieuwen van fabrieken en bedrijfspanden.” 

Vinckier-Cloet bv
Wijnendalestraat 183
8800 Roeselare - België
T. 051 20 83 23

info@vinckier-cloet.be
www.vinckier-cloet.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels