VOORUITSTREVENDE ELEKTRISCHE PARTNER
Davy Clarebout Devektro

VOORUITSTREVENDE ELEKTRISCHE PARTNER

Bedrijfsprofiel - Devektro

Al meer dan twintig jaar profileert Devektro uit Veurne zich als een totaalpartner voor elektriciteitswerken op de residentiële en industriële bouwmarkt. Zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten plaatst, onderhoudt en herstelt het team elektrische installaties en smart solutions. Met oog voor perfectie en duurzaamheid.

Bij Devektro kunnen particulieren, architecten, projectontwikkelaars en industriële bouwers terecht voor algemene elektriciteitswerken en domotica. “We leggen alle kabels, sluiten netwerken en glasvezel aan, en installeren laagspanningsborden en zekeringskasten”, somt bestuurder Davy Clarebout op. “Verwarming, binnen- en buitenverlichting, camerabewaking, alarmsystemen, zonnepanelen, laadpalen, … zijn voor ons vertrouwd terrein.”

Het Devektro-team staat garant voor een gestructureerde begeleiding en opvolging van elke klant. “In onze toonzaal ontdekt de klant verschillende opties, waaronder verlichtingsarmaturen, verwarmingssystemen en aangepaste schakelaars. Na een persoonlijke bespreking presenteren we een helder prijsvoorstel. Samen stemmen we dit af op het vooropgestelde budget. Als er een akkoord is, starten we de uitvoering.”

Slim werken met slimme systemen

De vooruitstrevende visie van Devektro vertaalt zich naar een aanbod van smart solutions. “Als bedrijf evolueren we mee met de markt en bieden we dus steeds de laatste nieuwigheden aan”, zegt Davy. “Sinds kort installeren we geïntegreerde ventilatiesystemen, gecombineerd met verlichting van Prado.”

Verregaande KNX-domotica garandeert bovendien optimale dienstverlening. “We proberen altijd net een stapje verder te gaan met hetzelfde systeem. Zo verwerken we in de domotica een module die de installatie verbindt met een beveiligd portaal en dit volgens de GDPR-wetgeving. Dat laat ons toe om het systeem na oplevering te beheren zonder ter plaatse te moeten gaan. Wanneer de klant achteraf een aanpassing vraagt, kunnen we dat vanuit ons kantoor afhandelen.”

Een groene toekomst

Wie evolutie in elektriciteit zegt, kan niet om duurzaamheid heen, weet Davy. “Batterijlaadsystemen en zonnepanelen zijn niet meer weg te denken in ons energielandschap. We mikken hoger door nu ook infraroodpanelen van de warmteshop te installeren. Deze energiezuinige oplossing bespaart tot wel dertig procent in verbruik vergeleken met een klassieke elektrische verwarming.”

Met uiterste precisie, oog voor kwaliteit en duurzaamheid vervult het team van Devektro ieders wensen. Van elektrische verwarming tot automatisatie, domotica en alles errond. “We streven ernaar onze continue groei van de afgelopen jaren voort te zetten. Onze sector biedt heel wat interessante perspectieven voor de toekomst, die we met plezier vertalen naar duurzame installaties bij onze klanten.” 

Devektro
Slableedstraat 13
8630 Veurne - België

T. 058 59 49 44

info@devektro.be
www.devektro.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels