WIJ WAKEN OVER PURE SMAKEN
Guy Platteeuw &
Ellen Demonie
‘t KokkerElleke

WIJ WAKEN OVER PURE SMAKEN

Bedrijfsprofiel - ‘t KokkerElleke

Een feest is nog zo plezant als je er als organisator optimaal van kunt genieten en niet zelf constant in de keuken moet staan. Het team rond Ellen Demonie en Guy Platteeuw zorgt ervoor dat je als gastheer ook zelf de voeten onder tafel kunt schuiven, om succulente gerechten te degusteren. ‘t KokkerElleke staat met een brede glimlach en een pak ervaring in voor de (culinaire) organisatie van de meest diverse gelegenheden.

Negen jaar geleden startte het koppel vanuit de garage van hun woning in Poelkapelle met traiteur- en cateringdiensten. Dat was meteen een schot in de roos, mede dankzij de uitstekende opleidingen en succesvolle stages die ze beide hadden genoten. Guy liep stage bij Wout Bru, werkte in talrijke Brugse restaurants en vergaarde ook in de Merlijn (Beselare) en als chef in ’t Keukentje (Roeselare) veel kennis en keukenvaardigheden. Ellen deed hetzelfde bij ronkende namen zoals Salons SaintGermain in Diksmuide en het Notarishuys in Diksmuide.

Dromen helpen realiseren

Medio april 2020 openden ze hun nieuwe traiteurszaak, met onder meer een grotere werken opslagruimte. Die professionele thuis vormt het kloppend hart van de voorbereiding van talrijke feesten. “Vanuit onze passie vinden we het heerlijk om de dromen van onze klanten te helpen realiseren. We werken op een heel persoonlijke manier om de catering, inrichting of andere ideeën voor feestelijke dagen volledig te doen slagen. We doen onder meer huwelijksfeesten, babyborrels, bedrijfsfeesten, recepties, (huwelijks)verjaardagen en communies.”

Alles huisgemaakt

Ellen en Guy hebben een boontje voor pure smaken, gecreëerd door te werken met verse, bij voorkeur lokale ingrediënten. “In nauw overleg met de klant stellen we het perfecte menu samen, waarbij we uiteraard rekening houden met dieetwensen of allergieën. Alles is huisgemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. Dat geldt ook voor ons goed uitgedoste team, dat op basis van een heldere briefing iedereen met stijl en ervaring bedient. We kleden ook de tafels aan en zijn door de jaren heen kind aan huis bij talrijke feestetablissementen geworden. Op die manier kan elke gast(heer/vrouw) in de juiste setting de inwendige mens versterken en een zalige dag beleven.”

‘t KokkerElleke
Langemarkstraat 19
8920 Poelkapelle - België
M. 0498 03 61 21

info@tkokkerelleke.be
www.tkokkerelleke.be

 

 

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels