Zorgeloos <br> wagenpark
Didier Beguin Autobedrijf Beguin bvba

Zorgeloos
wagenpark

Autobedrijf Beguin bvba

Voor elke onderneming, of het nu gaat om een eenmanszaak of groot bedrijf, vormt een zorgeloos wagenpark een topprioriteit. Kunnen terugvallen op een ervaren partner als Autobedrijf Beguin is dan ook een zegen. “Met onze betrouwbare, betaalbare en comfortabele modellen van KIA en Suzuki garanderen we voor iedereen een oplossing op maat”, vertelt zaakvoerder Didier Beguin.

Autobedrijf Beguin, al meer dan 30 jaar een begrip, is één van de grote spelers in de Oostendse automobielsector. De 13 medewerkers streven elke dag naar de best mogelijke service. De twee Platinum Prestige Dealer Awards en de nieuwe toonzaal maken het succesverhaal compleet. “Naast KIA zijn we ook de officiële dealer van Suzuki. We zijn tevens gespecialiseerd in jonge tweedehands- en directiewagens.”

Elektrische en plug-inmodellen

Bij Autobedrijf Beguin vindt elke onderneming zijn gading. “We spelen volop in op het elektrische en plug-inhybrideverhaal”, stipt Didier Beguin aan. “KIA heeft twee geëlektrificeerde modellen met een rijbereik van 455 kilometer. Daarnaast zijn er vier plug-inhybridemodellen met een bijzonder lage CO2-uitstoot. Het zijn allemaal modellen die 100% fiscaal aftrekbaar zijn.”

“KIA investeert voortdurend in het ontwerp, de kwaliteit en de technologie van zijn wagens. Het resultaat is dat we de beste Total Cost of Ownership op de markt kunnen bieden. De zeven jaar garantie, de vele designawards, de Europese kwaliteit, de vooruitstrevende EcoDynamics-technologie met de jongste brandstofbesparende ingrepen: ze passen allemaal in het plaatje. KIA weet perfect wat zijn klanten belangrijk vinden. Voor Suzuki, dat vijf jaar garantie biedt, geldt hetzelfde.”

“We maken de klant graag wegwijs in ons ruime aanbod aan serviceformules. Er zijn geoptimaliseerde totale gebruikskosten met competitieve prijzen en hoge restwaarden. De klant kan opteren voor diverse financieringsoplossingen, gaande van aankoopproducten tot leasingproducten voor een mobiliteit met vaste kostprijs. En hij kan rekenen op een professionele service. Kortom, we hebben een antwoord op al zijn vragen.”

Autobedrijf Beguin bvba

Torhoutsesteenweg 586
8400 Oostende

T. 059 70 17 59

info@beguin.be
www.beguin.be
www.kia-oostende.be
www.suzuki-oostende.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels