Beton kwalitatief beschermen en behandelen
Jonathan Coeman Cosmixx

Beton kwalitatief beschermen en behandelen

Profiel - Cosmixx

Een jong bedrijf met een ervaren team, dat is Cosmixx. Met de nodige expertise en een focus op de nabehandeling van beton brengen ze alle types projecten tot een goed einde. Door gebruik te maken van spuittechnieken kunnen ze snel grote oppervlaktes kwalitatief behandelen en afwerken. 

Cosmixx opereert vanuit Aalter over de hele Benelux en Frankrijk. Met een hecht team aan ervaren medewerkers focussen ze zich op drie belangrijke takken in de nabehandeling en waterdicht maken van betonoppervlaktes. En dat mogen best uitdagende projecten zijn. “Een deel van ons werk is het structurele en optische herstel van beton”, zegt zaakvoerder Jonathan Coeman. “Bij dat laatste type laten we met een lazuurtechniek een extra grijstint in het beton dringen. De oppervlakte krijgt een make-over, zonder zijn sterke eigenschappen te verliezen. We beschermen het beton ook, met hydrofuge of met een permanent anti-graffitisysteem.”

Daarnaast doet Cosmixx ook waterdichting van beton met flexibele membranen op onderliggende constructies. Dat membraan overbrugt eventuele scheuren of zwakkere zones en houdt vocht tegen. “Tot slot doen we ook betoninjecties”, legt Jonathan uit. “Dit is het geval wanneer er waterinsijpeling is door barsten of holtes. Kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid staan steeds voorop.”

Cosmixx
Lobulckstraat 17D
9880 Aalter
T. 0479 58 92 82
info@cosmixx.eu
www.cosmixx.eu

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels