Complex maatschrijnwerk in klare taal
Aurélie de Bo,
Laura Calleeuw
& Bruno Carton
Nter - Laura Calleeuw - Dumobil

Complex maatschrijnwerk in klare taal

Testimonial - Nter - Laura Calleeuw - Dumobil

Een smaakvol interieur staat of valt vaak met de kwaliteit van het schrijnwerk. Als dat gemaakt en geplaatst is door het team van Nter, kan je als ontwerper-interieurarchitect én aannemer op beide oren slapen. “Nter is een garantie voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je kan blindelings vertrouwen op hun expertise, die hand in hand gaat met liefde voor het ambacht.”

Dumobil specialiseert zich in de bouw van eigen projectwoningen, villawoningen, appartementen en renovatie. “Om klanten een totaalservice aan te bieden en maximaal te begeleiden in een zorgeloos bouwproces, kunnen ze bij ons ook terecht voor het ontwerp en de uitvoering van schrijnwerk”, vertelt Bruno Carton, CEO bij Dumobil. “Voor het ontwerp bundelt Nter de krachten met interieurarchitecten, onder wie Laura Calleeuw.”

“We delen de passie voor het vak, een voorliefde voor zorgvuldig afgewerkte interieurs én een persoonlijke aanpak, waardoor alles vlot en binnen de afgesproken timing verloopt”, vult Laura aan.

Gedetailleerde offerte

De synergie tussen totaalaannemer, interieurarchitect én maatschrijnwerkspecialist begint al in de ontwerp- en offertefase. “Als we iets creëren, is het cruciaal om te weten waar alle technische voorzieningen zullen komen. Daarbij houden we rekening met het werk van alle installateurs en met specifieke stokpaardjes van de architect”, pikt Aurélie De Bo, projectleider bij Nter, in. “Regelmatig constructief overleg is dan ook cruciaal. Als alles is uitgeklaard, besteden we veel tijd en energie aan een gedetailleerde offerte en een minutieuze calculatie. Daarbij krijgen eindklant én architect in ‘mensentaal’ een duidelijk beeld van wat er allemaal is voorzien, zodat ze alles kunnen overlopen zonder dat daar per se iemand van ons hoeft bij te zijn.”

Bij de eerste kennismaking of de bespreking van de offerte, krijgt de klant de kans om het Nter-atelier in Vichte te bezoeken. “Op die manier merken ze dat hier niets zomaar van de band rolt, maar dat alles het resultaat is van de harmonie tussen een gesofisticeerd machinepark én menselijke expertise. We tonen hen ook dat elk maatwerk in onze werkplaats al eens wordt uitgezet. Op die manier vermijden we onaangename verrassingen op de werf.”

Ook inzake afwerking gaat Nter graag een stapje verder dan andere aanbieders. “Hun flexibiliteit voor de keuze van materialen is enorm”, weet Laura. “Dat laat toe om tot in de kleinste details de smaak van de eindklant inzake kleuren en designs te respecteren. Bovendien hoeft de klant geen geduld te oefenen tot de oplevering om een betrouwbaar beeld te krijgen van wat hij mag verwachten. Dat ziet hij al op het moment dat ik hem de 3D-renders kan tonen. Zo krijg je automatisch de sfeer die later ook in het huis of kantoor te proeven zal zijn."

Respect voor deadlines

“Of het nu om een nieuwbouw of een totaalrenovatie gaat, telkens opnieuw bewijzen ze bij Nter hoe graag ze hun vakmanschap willen etaleren”, vervolgt Laura. “Zelfs de meest complexe uitdagingen nemen ze met de glimlach aan. Het Nter-team maakt er een erezaak van om deadlines strikt te respecteren.”

De liefde voor de stiel is dé grote gemene deler van de interieurarchitecte en Nter. “Net als hun ateliermedewerkers, zijn ook hun plaatsers pas tevreden als alles perfect is opgeleverd en ze een propere werf achterlaten. Ze zijn naast stielmannen ook de gedroomde ambassadeurs van Nter, want beleefdheid en een vriendelijke omgang met de klanten vinden ze heel erg belangrijk”, stipt Bruno Carton, CEO bij Dumobil, aan.

Over het geheim van hun geslaagde samenwerking, zijn de drie partijen het roerend eens. “Duidelijke afspraken vormen dé sleutel om telkens weer een vlot geoliede ketting te creëren. De werkwijze van Nter is daar de ideale weerspiegeling van”, besluit Laura.

Dumobil
dumobil.be
Nter
nter.be
Laura Calleeuw
www.lauracalleeuw.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels