Garantie op een beter rendement
Charly Vanlatum Creadomotics

Garantie op een beter rendement

Bedrijfsprofiel - Creadomotics

Door een commercieel pand of bedrijfsgebouw slim te maken, kan je energie besparen, meer veiligheid garanderen en efficiëntie- en tijdswinst boeken. Voor de integratie van de nieuwste technologieën op het vlak van automatisering en domotica is Crea Domotics de gedroomde partner. “Dankzij de continue bijscholing en opleiding heeft ons team van 12 experten een pioniersrol”, vertelt bedrijfsleider Charly Vanlatum.

Met 30 jaar ervaring in automatisatie en twintig jaar expertise in KNX behoort Crea Domotics tot het puikje in de wereld van Smart Building Management. “Door de implementering van automatische verlichting en ventilatie kunnen we het energieverbruik beter beheren en dus minder CO2 uitstoten. Bovendien kan je door manuele handelingen uit te schakelen efficiënter werken. Voor elk bedrijf, hoe specifiek de situatie ook is, hebben we een oplossing op maat. Onze klant kan in de drie inspiratieruimtes van onze showroom op ontdekking gaan. We begeleiden hem of haar niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook nadien, dankzij toegang vanop afstand. We zijn overigens elke dag bereikbaar van 8u tot 20u, op ons gratis nummer.”

Slim vergaderen

Crea Domotics kan ook zijn steentje bijdragen om slim te vergaderen, wat in deze coronatijden alsmaar aan belang wint. “Mits enkele investeringen die het leven op kantoor eenvoudiger maken, kan je jezelf en je werknemers meer laten renderen”, stipt Charly Vanlatum aan. “Dankzij domotica is het mogelijk om de temperatuur, de toegangscontrole, het inschakelen van toestellen bij aankomst, het automatisch openen of sluiten van screens, luiken, luifels en de toevoer van frisse lucht te regelen. Voorts kan je met één druk op de knop een presentatie opstarten, meetings inplannen, vergaderruimtes reserveren, videoconferentiesystemen installeren en een originele klantenverwelkoming implementeren.”

“Daarnaast zorgen we ook voor een goede telefoonontvangst en stabiele internetverbinding in gebouwen, kelders en ondergrondse parkings. Performante netwerken zijn essentieel voor de strategische en operationele optimalisatie. Al onze input heeft een positieve impact op de bedrijfsprocessen.

 

Crea Domotics bvba
Vliegplein 14D
9991 Maldegem
T. 0800 20 844
info@creadomotics.be
www.creadomotics.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels