Hoe hou je het proper?
Patrick Vlaminck
& Ludo Van Mol
Karcher Center Van Mol

Hoe hou je het proper?

Vraag & Antwoord - Karcher Center Van Mol

Een propere werkplek is niet louter een zaak van hygiëne en gezondheid, maar leidt ook tot een verhoogde arbeidsproductiviteit. Als bedrijf heb je er dus baat bij om te investeren in gespecialiseerd, duurzaam reinigingsmateriaal. Als wereldwijde marktleider is Kärcher perfect geplaatst om hierin te adviseren.

De juiste keuze van machine?

Voor elke toepassing bestaat een machine. Maar hoe kies je het juiste toestel voor jouw specifieke noden? Daarbij zijn enkele parameters van belang. Betrouwbaarheid is een belangrijke factor, alsook gebruiksgemak zonder toegevingen te doen aan hygiënische kwaliteitseisen. Daarnaast moet de machine licht en stil zijn, maar tegelijk economisch en efficiënt.

Veel machines bij Kärcher zijn daarom uitgerust met een eco!efficiency-systeem, innovatieve technologie die ervoor zorgt dat ze de nodige reinigingen kunnen uitvoeren met 20 % minder energiegebruik.

De toegevoegde waarde van een operator?

Ook al zijn de meeste machines ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn, toch heeft een gespecialiseerde operator altijd meerwaarde. Door zich doorlopend te blijven bijscholen, blijven ze op de hoogte van innovaties, technieken en reinigingsmiddelen. 

Zo staan ze je bij in het gebruik van de machines, maar bijvoorbeeld ook bij het te gebruiken borsteltype of de ideale reinigingsproducten. In het kader van duurzaamheid wordt ook de nodige info verschaft om de levensduur van de batterijen optimaal te benutten.

Besparen op reinigen?

Dat doe je door net niet te besparen. Want jouw bedrijf efficiënt en duurzaam reinigen, doe je beter met oplossingen die specifiek gedefinieerde taken optimaal uitvoeren. Universele machines, die alles een beetje kunnen, zijn in eerste instantie goedkoper. Op lange termijn zijn ze echter geen rendabele oplossing voor het behoud van waarde van jouw infrastructuur.

Wanneer we dus spreken over een totaaloplossing, bedoelen we dus eigenlijk een oplossing op maat van de klant. Daarom analyseren we continu de behoeften van alle relevante branches om ze optimaal in te kunnen schatten.

Online versus offline?

Via internet kan je zowat alles bestellen. Dat geldt ook voor schoonmaakmachines en -producten. Handig en – op het eerste zicht – voordeliger, maar op het vlak van service biedt het internet geen enkele meerwaarde. Professioneel advies is onmisbaar bij een innovatieve, efficiënte brancheoplossing die maximaal voldoet aan jouw gebruiksdoel. Daarom keren veel bedrijven terug op hun stappen, en kiezen ze steeds meer voor gepersonaliseerd advies van een expert ter zake.

Deze expertise werd aangeboden door  Karcher Center Van Mol

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels