ONA drinkwatersystemen
Ann Feliers, Francis Montefesta ONA

ONA drinkwatersystemen

Bedrijfsprofiel - ONA

Gefilterd leidingwater recht uit de kraan, inclusief professioneel advies op maat: zo zet ONA met haar klanten in op duurzaamheid en comfort.

ONA is een merk van Bayard Water Experts, al meer dan 50 jaar dé specialist in waterbehandeling, en werd in 2019 in het leven geroepen. De coronacrisis gooide wat roet in het eten, maar sinds juli 2022 – met de start van Ann Feliers als Business Unit Manager – kent de lancering een nieuwe boost. Ann: “Met ONA bieden we gefilterd leidingwater aan via een dispenser of recht uit de kraan. Onze drinkwatersystemen kunnen overal geïntegreerd worden waar leidingwater beschikbaar is, van kleine groepspraktijk tot multinational. Ook de horeca is een belangrijke doelgroep, net als de particuliere markt via architecten en projectontwikkelaars.”

Goed voor de gezondheid en de planeet

Met haar drinkwatersystemen biedt ONA een gezond en duurzaam alternatief voor plastic flessen. Ann: “Er zit heel wat in leidingwater dat de smaak, geur en kwaliteit ervan aantast: microplastics, roestdeeltjes, kalk … Met verschillende soorten filters op basis van actieve kool en zilverionen halen we die elementen eruit. Beter voor de gezondheid, beter voor het milieu en je hoeft niet meer met plastic flessen of bidons te sleuren. Bovendien kan je kiezen voor water op kamertemperatuur, gekoeld, kokend, plat of bruis.”

Expertise en design

ONA onderscheidt zich van de andere spelers op de markt met haar doorgedreven filtersysteem. Ann: “Met de technische expertise van Bayard Water Experts hebben we een ongelooflijke troef in handen. De jarenlange knowhow en het professionele testlabo zorgen ervoor dat we met een technisch sterk product kunnen uitpakken. Dit koppelen we vervolgens aan een mooi design, in samenwerking met een toonaangevende Italiaanse ontwerper van kranen: een unieke combinatie.”

Bedrijven ontzorgen

Ann: “Naast een technisch sterk product zetten we met ONA volop in op advies en ontzorging. We denken mee over de capaciteit die onze klanten nodig hebben en welke oplossing hierop het beste antwoord biedt. Gaat het over een kraan in de keuken die intensief gebruikt wordt op bepaalde momenten van de dag of een dispenser in de gang waar de hele dag door water beschikbaar moet zijn? Komt het systeem in de showroom of vergaderzaal en wil het oog ook wat? Daarnaast volgen we het verbruik vanop afstand en nemen we proactief contact op voor de levering van nieuwe filters of komen we tijdig langs voor het onderhoud. Zo komt de klant nooit zonder drinkwater te zitten en verhogen we de levensduur van het systeem. Ook gepersonaliseerde flessen en glazen zijn mogelijk. Met ONA wordt water drinken een beleving.”

ONA
Oudenaardsesteenweg 275B
8500 Kortrijk - België
T. 056 20 62 35

info@onadrinkwater.be
www.onadrinkwater.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels