Uw enige aanspreekpunt voor interieur en verbouwingen
Peter Devos Peter Plan

Uw enige aanspreekpunt voor interieur en verbouwingen

Profiel - Peter Plan

Voor een totaalrenovatie van uw woning of kantoor, of de inrichting van uw winkelpand vertrouwt u het best op een ervaren vakman met kennis van zaken en een neus voor een stijlvol design. Bij Peter Plan zit u voor beide goed. Van de coördinatie van uw verbouwing over doordacht interieuradvies tot het uitkiezen van uw meubilair en decoratieve accessoires: Peter Plan is uw partner bij uitstek.

Met meer dan vijftien jaar ervaring in vastgoed, bouw en interieur is Peter Devos de drijvende kracht achter Peter Plan. In 2016 besloot hij als zelfstandige aan de slag te gaan om het interieur van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden vorm te geven. “Al van jongs af aan boeit styling me. Toen ik nog in vastgoed actief was, gaf ik klanten geregeld advies over het potentieel van een gebouw”, vertelt Peter. “Uiteindelijk hakte ik de knoop door en startte mijn eigen bedrijf op. Vanuit mijn achtergrond beschik ik over een breed netwerk. Bij Peter Plan werken we met vaste onderaannemers. Zo zijn we goed op elkaar afgestemd en spelen we kort op de bal. Daar plukken onze klanten de vruchten van.”

Uw enige aanspreekpunt

Peter Plan staat in voor de volledige coördinatie van uw verbouwingswerken en de inrichting van uw pand. “Van het eerste ontwerp tot de finale oplevering: wij ontzorgen de klant van a tot z”, vertelt Peter. “Een traject start steeds met een goed begrip van wat een klant wil. Gaat het om een renovatie of uitbouw, dan stellen we de plannen op. Indien nodig bereiden we de vergunningsaanvraag voor en volgen die op. We adviseren onze klanten over de aankleding van het interieur: het meubilair, de verlichting, de accessoires, de wand- en vloerdecoratie, noem maar op. Voor sommigen kiezen we zelfs het bad- en bedlinnen, het servies en het bestek uit. Zo leveren we een instapklare woning op. Het gaat soms om een tweede verblijf in België of in het buitenland.”

Open communicatie

Ook voor uw bedrijfskantoor of winkelpand rekent u bij Peter Plan op een ruime expertise en een kritische blik. Peter: “We schrikken er niet voor terug onze mening te delen en zijn mee met de laatste renovatie- en interieurtrends. Voor elke inrichting creëren we een unieke belevenis met een eigen stijl.” Vertrouwen en open communicatie vormen de basis van elke samenwerking. “Als vast aanspreekpunt sta ik persoonlijk garant voor een vlotte en correcte oplevering van elk project. Gemaakte afspraken komen we steeds na. Originele interieurs en tevreden klanten, daar doen we het voor.” Benieuwd naar onze aanpak en referenties? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.peterplan.be. 

Peter Plan
Meierie 17
8792 Desselgem
M. 0491 37 80 10
info@peterplan.be
www.peterplan.be www.peterplan.be/referenties www.peterplan.be/getuigenissen

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels