Win-winsituatie in het kwadraat
Rudy Fockaert
& Astrid Deketelaere
Ruso Tegelwerken -
Bouwpunt Deketelaere

Win-winsituatie in het kwadraat

Testimonial - Ruso Tegelwerken - Bouwpunt Deketelaere

Voor Rudy Fockaert, zaakvoerder van Ruso Tegelwerken, is Bouwpunt Deketelaere in Ruddervoorde meer dan louter een leverancier. Sinds kort is hij ook aannemer voor de absolute tegelspecialist, die daarmee op zijn beurt een totaalconcept kan aanbieden. “Een echte win-winsituatie”, klinkt het eensgezind.

De samenwerking tussen Ruso Tegelwerken en Bouwpunt Deketelaere begon zowat twintig jaar geleden. “Van bij de start van mijn zaak in Ichtegem ging ik er mijn materiaal halen”, vertelt Rudy Fockaert. “Er ontstond snel een vertrouwensband. Mijn eindklanten stuur ik door naar Deketelaere. Ik weet dat ze er goed geholpen worden, terwijl ik volop feedback krijg. De ruime showroom met voorbeelden op een aanzienlijke oppervlakte zijn een meerwaarde voor mijn klanten.”

“We bieden alle bouwmaterialen en benodigdheden zoals lijm en profielen aan om een totaalproject mogelijk te maken, maar de vloer- en wandafdeling maakt bijna de helft van onze omzet uit”, vervolgt Astrid Deketelaere. “Intussen zijn we uitgegroeid tot een grote speler. Sinds het overlijden van mijn vader run ik samen met mijn broer Arthur en moeder Katrien de zaak. We zijn een echt familiebedrijf. Intussen heeft Rudy met zijn zoon ook een opvolger. Het gaat dus twee keer om een familiebedrijf met twee generaties. Zoiets schept een band. We zijn dan ook absoluut van plan om onze samenwerking in stand te houden.”

“Rudy is niet alleen een heel goede klant, hij is sinds een drietal jaar zelfs één van onze aannemers waardoor we ook de professionele plaatsing van tegels kunnen aanbieden. We doen heel uiteenlopende projecten, van particuliere woningen over dokterspraktijken tot scholen. We geven ook nog werk aan andere vloerders, want Rudy heeft een drukke agenda doordat hij ook nog opdrachten krijgt van promotoren voor appartementen en architecten.”

Uitmuntende (weekend)service

“Ik werk graag met en voor Bouwpunt Deketelaere”, stipt Rudy Fockaert aan. “Ik kan er terugvallen op een uitstekende service. Op een berichtje in het weekend krijg ik snel antwoord. Het zijn die kleinigheden die het verschil maken. Mijn zoon komt er intussen ook graag. Misschien kunnen we in de toekomst samen nog grotere projecten voor onze rekening nemen. Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van grote platen en mozaïek.”

“Bouwpunt Deketelaere bevindt zich ook nog eens op een vlot bereikbare locatie, waar ik gemakkelijk kan laden voor mijn opdrachten in West- en Oost-Vlaanderen.”

Bouwpunt Deketelaere
deketelaere-bouw.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels